Glömde !!

Glömde ju att påpeka att alla ungdomstränare som inte kommer på några övningar till träningarna, nu mer kan gå in på denna sida:

http://innebandy.landslaget.nu/

Bra och matnyttig...!!

Ciao !

Förbjud Zorro nu !!

Satt och kollade på TrosaEdanös P.95:or igår efter våran träning med 94:orna.
Tre grabbar sprang runt och "zorrade" hela uppvärmningen. Jaha, tänkte jag, dem kan väl och får väl "zorra" för sina tränare under uppvärmningen. Men sen när träningen startade med en passnings övning så slog dessa tre unga pojkar bort fyra passningar i rad. Troligtvis p.g.a vinkeln på deras "sticka". Men tränarna gjorde ingenting, utan bara berömde grabbarna och påpekade att det går bättre nästa gång... My ass att det INTE gör tänkte jag tyst.

Detta tycker jag har blivit vanligare och vanligare att man ser smågrabbar stå och zorra på matcher i pauserna och på uppvärmningar.  VARFÖR får inte dessa grabbar höra av ngn vuxen eller kanske framför allt av en A-lagsspelare att det inte är OK att zorra innan man har lärt sig spelet. (Jag tycker iof sig att man ska förbjuda zorro helt och hållet men tror tyvärr att det inte kommer att ske.)  Är det våra tränare runt om i landet som tycker det är vrålhäftigt med zorrofinten för att dem aldrig fick chansen att prova den själv när de var yngre eller är det tränarna som bara är okunniga om innebandy i största allmänhet och bara ställer upp med kommentaren - "Jag är ju bara en förälder som hjälper till" eller vad kan det bero på...??
Nej, ni som är tränare därute, se till att förbjud zorrofinterna för gott. För det är det enda som kommer att hjälpa.
Och se till att berätta för grabbarna att det är viktigare att kunna slå en bra passning och att kunna skjuta ett dragskott och att kunna "båga" in från kanten i stället för att zorra. (Sen att jag avskyr slagskott oxå, det är en helt annan sak =)


Ps. "Mina 94:or får inte zorra, inte ens hemma..!! ds.

Dagens låt:  Prince - Rasberry Beret

Det unga gardet !

Sitter och tänker på att det snart är dax för distriktslaget P.17 att dra igång en ny säsong igen. Det är ett väldigt hedersamt uppdrag jag har blivit tilldelad av förbundet. Är ass.coach för tredje året nu och det har varit två roliga år som passerat.

Första året assisterade jag Loove Ringwall tillsammans med Richard Wellsmo. Vi hade årgången 88/89 till vårat förfogande. Vi hade ett fantastiskt lag med oss till Sundsvall detta år. Av dem som var med där då för två år sedan,  så lirar många i div.2 nu. Onyx H2 har Lucas Öijvall, Anton Appelqvist och Robin Eriksson. Nykvarn har Jonas Wiberg, Patrik Hallberg och Lars Pernbrant och Telge har Kalle Hedengren, Martin Bengtsson och Jesper Serrander + att Peter Nordström spelar i Balrog/Rockets/Botkyrka. Gemensamt för alla dessa talanger är inte bara att dem var i Sundsvall på SM ihop, de är dessutom helt ordinarie i sina klubbar. Och de är dessutom framstående i sina lag, inga dussinspelare direkt.

Förra årets distriktslag innehöll spelare som idag spelar div.3 innebandy och i viss mån div.2. Blir det tvåan för dem nästa år tro ?? Jag hoppas naturligtvis det. Jag tror att dem mycket väl kan puffa bort lite äldre stofiler från våra lokala div.2-lag.

Annars så får man väl ta av sig hatten för IFK "Alla heter Glenn i Göteborg". och gratta dem till sitt första guld på 11 år. Men jag tycker fortfarande inte att dem spelade bäst fotboll i sverige....

Inget europaspel för AIK känns som ett kraftigt misslyckande från Solna-laget. Men man kan ju alltid trösta sig med att dem gjorde den gågna säsongens bästa värvning i Obolo. Shit pommes-frites vilken klasspelare..!!

Tur då att mitt andra favvolag Arsenal fortfarande är obesegrat i premier-league. Hoppas bara att deras hittills så vägvinnande passningsspel fortsätter i att resultera i bra resultat. Det var ju faktiskt si och så med det förra året...

Dagens låt:  Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg


Usel tippare !

Som ni säkert märkt om ni följt mina inlägg i denna blogg så är JAG en usel tippare. Igår blev det än mer klart då jag tippade bort mig totalt i H3 södermanland. OK, att jag var ett mål ifrån i Torshällas seger mot Södertälje, men vad hände på de andra resultaten ?
Jag har redan fått mottaga ett gäng sms från Flenarna som tyckte att min kommentar om att jag inte tyckte dem är bra helt enkelt,  var lagom tändvätska inför deras match mot Nyfors. Jaja jag sväljer väl stoltheten och säger Grattis till Flen.

Trosa hade inga problem att slå Björkvik. Men i sista perioden kom Björkvik tillbaka och hade chans på mera. Men med ett sådant bedrövligt PP så kan man inte vinna matcher. Men dem fick i varje fall träna på just PP i denna match. Trosa spelade ganska fult och drog på sig en hel del u2:or

Onyx H3 tog sin första seger igår och jag är väldigt glad för deras skull. Jag vet att Ari brinner för sina grabbar och han är väl värd denna trepoängare. Bra jobbat H3 och Ari !! Onyx H2 vann oxå dem planenligt mot Sävsjö med 6-3 och Lucas Ö gick för andra matchen irad av planen utan att ha noterats för en endaste poäng. Men han får väl trösta sig med att han blev matchens lirare i stället.....

Annars så är det uppförsbacke idag. Huvudet känns tungt och hjärtat slår dubbla slag så fort jag rör mig. Var på fest igår, utklädd till Dracula. Riktigt roligt att vara ute med mina vänner igen. Men varför måste man dricka så satans mycket....????

Dagens låt:  Bran Van 3000 - Drinking in L.A

Fredag kväll med polarna !

Ikväll blir det äntligen en kväll med polarna. Idol och X-box står på programmet. Kan tänka mig att det blir kött, bea och pommes oxå !!

Ska bli skönt att koppla bort innebandyn för en kväll för en gångs skull. Och få ta sig ett glas rött känns ju inte heller helt fel.

Om Martin/Marcus tycker om Timberland, så gillar jag denna lite bättre:
http://www.youtube.com/watch?v=8-8nkkOA_AM

Ha det !

Div.3 Södermanland

Nu tänkte jag ge mig på en tippning av denna omgång i Herrtrean:

Torshälla IBK - Södertälje IBK  8-4 (1)
Torshällas unga sppedkulor ångar på bra som nykomlingar. Och i denna match kommer det inte vara något undantag mot Södertäljes lite äldre "gubbar"

Järna SK - Onyx IBS  8-6 (1)
Det har gått troll i Onyx spel i inledningen, och här möter man ett lag som är framförallt väldigt bra i anfallszon. Onyx hade jätteproblem senast mot Trosa i sin egen zon. Men dock är Onyx ett skapande lag så jag tror det blir mycket mål.

TrosaEdanö IBK - Björkviks IBK 12-9 (1)
Två lag som tycker det är roligare i anfallszon än i egen zon. Tror på en målrik match där Robban E i Trosa gör 5 kassar och Alexander Boman i BIBK gör fyra (!) Kommer nog tyvärr att bli mycket utvisningar och det kommer att avgöra.

Flens IB - Nyfors IK 3-6 (2)
Flen är inte bra helt enkelt, medans Nyfors spelar typiskt Eskilstuna spel, framför allt nu med Blank vid rodret. Oskar Åberg är oxå en av seriens bästa passningsläggare, nu med ny "lekkamrat" i Rasmus Feingold.

Turinge IBF - Strängnäs IBK 4-10 (2)
Strängnäs är seriens absolut bästa lag. Och i Pierre H så har man seriens i särklass bästa spelare. Tror att man kommer köra över Turinge med sitt snabba och effektiva kontringsspel. Se upp för Mårten L som förmodligen har hårdast dragare i hela trean.

Nu är det bara upp till bevis ! Den som lever får se. Bollen är rund. ....you name it !!

Dagens låt: Pet shop boys - It´s a sin

Spelledig !

För första helgen sedan vi startade denna säsong så är det helt innebandyfritt. Inte en enda match i helgen. Mina polare säger att det är denna helg som jag ska få tillbaka mitt liv. No way, det är redan för sent =)

Jag ska visserligen se på innebandy på lördag då TrosaEdanö spelar hemma mot "Brunkar-laget" #1, Björkviks IBK. Ska faktiskt sitta i seket och speakra. Trosa kommer att vinna med förkrossande 8-6(!).... Allt enligt min kollega på jobbet som vill vara anonym !

På lördag kväll är det fest, Halloween-fest där man måste klä ut sig. Ngn där ute som har en idé ???

Nej, det blir väl att ta på sig ett lakan och klippa och klistra lite en timme innan man ska var där.

Over and out !!

Dagens låt:  Twisted Sister - I wanna rock

Tungt värre !!

Tillbaka på jobbet efter en tung hemresa igår. Ca. 80 mil i buss genom vårat avlånga land genomled man igår. Allt detta för att få stryk i Nybro mot ett lag som var bättre på allt. Tungt värre. Vi kom inte alls upp i normal standard. Känns tråkigt då vi nu har en nästan omöjlig uppgift framför oss om vi vill gå vidare från Jun.Allsvenskan.

Idag så har vi ställt in träningen, och det känner nog grabbarna som en ren bonus. Jag hade dock gärna kört lite fys med boysen idag.  Vi får glädjas ist med vårat A-lag som tog en förkrossande seger i Oskarshamn igår kväll. 15-3 inget snack om saken. Mest anmärkningsvärt är väl att Lucas Ö inte gjorde ett enda poäng !! Men Mr. Lindqvist tog väl hand om alla poäng ist.

Ikväll kollar vi på AIK-IFK "Alla heter Glenn i Göteborg". Hoppas bara att AIK vill vinna och skiter i alla puckade supportrar, som inte vill se DIF vinna SM-guld. Vi som håller på AIK vill alltid att AIK ska vinna varje match !

Dagens låt:  Regina Spector - On the radio


Framsteg !

Precis hemkommen från yttligare än innebandylördag.

Bortamatcher är det som gäller denna helg. Igår kväll blev det en programenlig seger mot Strängnäs borta med HJ, detta efter att vår förstakedja haft lekstuga. Segern skrevs till 8-6 tillslut.

Och idag var det match i Gnesta mot IFK med mina 94:or. Det blev torsk med 7-3, men detta var ett stort steg framåt sedan förra säsongen. Förra året blev det två storförluster mot dem slutliga seriesegrarna, 9-0 och typ 13-1. Och då hade inte TEIBK knappt några anfall alls.
Idag däremot så var det riktigt roligt att se hur smågrabbarna kämpade och spelade fysiskt i försvar och hur vi skapade målchanser på löpande band efter fina passningar.0-0 efter första perren och dessvärre 6-1 efter två perioder, men vi vinner tredje med 2-1...viktigt !
Nu till min rubrik, efter matchen så kommer motståndartränarna fram och gratulerar oss till våra stora framsteg. De tyckte till och med att vi skulle bli farliga i resten av serien. Kul med sådan uppskattning av motståndarna. Kul också att alla föräldrar kommer fram efteråt och tackar oss för att vi gjort sådana enorma framsteg.

Efter Gnesta så blev det Oxelösund och den på förhand intressanta matchen mellan Onyx H3-TrosaEdanö.
Det blev allt annat än jämnt, Trosa körde över de stackars Onyx-spelarna med besked, matchen slutade 12-3 till gästerna. Bäst på plan tycker jag dock att Trosas målvakt Oskar"Ogge"Eriksson var. Onyx var med länge i matchen, men hade stora svårigheter att lyckas göra mål. Medans Trosa hade en hel del flyt och fick en och annan bjudning av Onyx backar. Det var otroligt vimsigt i hemmalagets försvar och man bjöd friskt idag.

Imorgon bitti så bär det av till Nybro för tre nya poäng, det finns inget annat......!!!

Dagens låt: Robbie Williams - Let me entertain you...

Semesterdag !

Ha, ha imorgon har jag tagit mig en semesterdag. Detta pga att helgen är för uppbokad tyvärr.

Match med HJ mot Strängnäs IBK imorgon kväll borta. Lördag morgon match med P.94 borta mot IFK Gnesta, senare på dagen bär det av till Oxelösund för att se den heta drabbningen mellan Onyx - TrosaEdanö i herr trean.

Helgen avslutas med en mastodontresa till Nybro i Småland för match i Jun.Allsvenskan. Vi kommer att åka med hela junistruppen, allt för att stärka sammanhållningen ännu mera. Bussen lämnar sporthallen i "Nypan" 09:00 och vi beräknar att vara hemma vid 23:00 på söndagskvällen. Puuhhhh !!

Men vad gör man inte för det roligaste som finns...... Ja just det, tar semester såklart !

I natt blir det NHL-hockey, uppstigning 04:30 för att kolla in "Zäta" och grabbarna i Detroit.

Dagens låt:  Sean Paul - We be burning

Vilken skräll !

TrosaEdanös herrar har som bekant fått en tung start på säsongen i trean. För att nu försöka vända trenden så har man väldigt överaskande bytt lagkapten. Den tidigare kaptenen Robban Eriksson har fått lämna ifrån sig bindeln till Micke Andersson. Detta i ett försök att slippa allt gnäll med domarna. Bra försök säger jag, men tyvärr så tror jag att det bara kommer leda till fler snack-utvisningar.

Men ingen hellre än jag hoppas att jag har fel. Jag tränade ju som bekant TEIBK:s herrar förra säsongen och jag försökte jobba stenhårt med att få tyst på vissa spelare, det visade sig vara ett näst intill omöjligt uppdrag.

Men på lördag får vi ett första kvitto på om detta problem kommer att lösas...mot ONYX i Ramdalen kl.15:00

Over and out !!

Dagens låt: Akon - Sorry, Blame it on me

Det är dem små detaljerna som avgör !

Dagen till ära så bjuder jag på ett extra inlägg i bloggen......

Vi var ju som sagt ute i lördags,  så här kommer några bilder från den dagen:
 Stefan J Loove R och Markus N


Sen så avslutar vi med att det är verkligen dem små detaljerna som avgör........!!
   

See ya, wouldnt wanna be ya...!!

Vi kommer tillbaka !

Efter att ha fått oss en riktig lektion i söndags mot Färjestaden (1-12) så känner jag bara "vi kommer tillbaka".

Jag tror inte jag har sett ett bättre klubblag i juniorsammanhang än Färjestaden. Otroligt talangfulla spelare med ett enkelt och snabbt spel och otroligt vältränade(!). Inte en närkamp förlorade dem mot oss. Att dem sen förfogar över sveriges just nu bästa -89 Simon Nilsson gör ju inte saken sämre. Maken till dragskott har aldrig skådats i Sporthallen förut.

Men jag tror att förlusten gjorde mer nytta än skada. Jag vet att vi förlorade tre poäng, men jag vet också att vi lärde oss massor av våra motståndare.
Tack vare hur Färjestaden uppträdde och hur taktiska de var, där lärde vi oss hur vi ska agera i fortsättningen.

Nu närmast så väntar Nybro borta på söndag, då luktar det revansch...


Dagens låt: Mr. Jones - Counting Crows

Heldag !

Tack för en trevlig dag. Har varit ute och farit med Mackan, Loove, DC++ och Stefan J och Onyx ordförande Patrik "Fan vad varmt det är" Nilsson.
Vår första anhalt idag var i Hedebyhallen i Vagnhärad för att se på TrosaEdanös framtid P.92 som slog Torshälla i en som Marcus brukar uttrycka det en slätstruken historia.
Sen bar det av till Södertälje för att kolla in ett gäng gamla Trosa-bekantingar i mötet mellan Telge och Orminge i H2ös. I telge återfann vi Robban Norin, TK, Jimi-Jimi, Alex Radloff som tidigare representerat TEIBK och i Orminge var det Mange Jäderberg och Erik Parling samt den inte helt obekanta tränaren Conny Svensson. Då saknade ändå Orminge Tolfen som tidigare representerat både Trosa och Onyx.

Maken till dåligt matcharrangemang var länge sen jag skådat i div.2. (minns dock att det var bedrövligt i Mjölby)
-ett jävla oväsen på uppvärmningen(vissa kallar det musik, jag och Patrik kallade det för huvudvärk)
-en speaker som var lagom kunnig och road.
Sen att själva matchen inte var av ngn större kvalitet gjorde ju inte det hela till ngn särskild höjdare. Om det var halens golv eller spelarnas tekniska brister låter jag vara osagt, men shit vad det såg illa ut. I tredje perioden blev det iaf kamp och lite närkamper. Matchen slutade för övrigt 5-5 !

Därefter så träffade vi vår vän från "ön", Loove Ringwall som precis tagit över öns stolthet Visby IBK efter den "time-outande" Packalén. Han var på strålande humör efter att ha krossat IBK Roslagen med 13-3 !
Det blev hemfärd till "Nypan", där det blev fotboll och några kalla och mycket inebandysnack, nu med den ngt sent anlända Stefan Johansson (Ordf.Sörmlands IBF). Skönt att sitta och surra innebandy och bara utbyta kontakter, minnen och framför allt kunskap. Tack mina vänner för en trevlig kväll.

PS. Idag smäller det i sporthallen....ds....

Dagens låt:  Survivor - Eye of the tiger 

Entourage !

Igår kväll var det träning med P.94:orna, det blev en intressant träning där vi avslutade med två-mål och där man fick tre poäng om man hade minst fem passningar inom laget + att vanligt mål räknades. Det oranga laget vann endast med 48-19 (!). Det blåa laget lett av Jeppe E var så satans griniga att dem hotade på fullt allvar att sluta med innebandy om vi körde tvåmål på detta sett igen.... Ja, Ja !!

Senare så var det dax för ännu ett avsnitt av världens bästa tv-serie just nu, Entourage.
Serien är så satans skön och Kevin Dillon (Jonnhy Drama Chase) är hur grym som helst. Och igår var inget undantag. Hans kommentar om vart han ska åka igår är nog redan en klassiker: - "Wherever the road takes me"....

Ikväll är det ny seriematch i sörmlandsserien HJ. Onyx - Torshälla IBK. Jag både tror och hoppas att junisarna är sjukligt revanschsugna efter förra helgens debakel.

Over and out !

Facebook....!

Jag erkänner. Jag har blivit helt uppslukad av facebook sedan jag blev inbjuden av en polare. Det är en rolig värld där inne som jag rekommenderar till fler.
Jag har bl.a lyckats fått kontakt med gamla klasskompisar från mellanstadiet, jag har fått massor med bilder från polare från förr.

Annars så går jag bara och väntar på att det ska bli helg. I helgen så är det inte bara matcher, ska även träffa en god vän vid namn Loove Ringwall. Vi ledde sörmlandslaget P.17 för två år sedan tillsammans. Ska bli roligt att träffa gotlänningen igen.

Vi hörs imoorn !

Dagens låt:  Pink Floyd - Wish you were here

Självsäkerhet !

Läser runt bland innebandybloggarna som finns och märker att några av er där ute toksågar Dalen. Detta efter att dem återigen torskat i tredje perioden. samma visa igår mot Helsingborg, alltså som i förra veckan mot Caperio. Ledning inför sista och spelet faller samman. HUR många ggr har man inte varit med om den ??  Såg senast i lördags Trosa Edanö falla ihop i tredje ( nu redde man dock ut det), men detta fenomen har väl bara med spelarnas inställning och självsäkerhet att göra eller ? Inte tror jag att vi tränare tycker det är klart bara för att man leder med två kassar (inte gör jag det i.af). Omedvetet tror jag att spelarna såsar til det ute på plan och slappnar av, helt omedvetet som sagt. Men det finns ju inget svårare än att i detta läge åter igen vara på tå och tänka och agera smart igen.

Har precis kommit hem från ännu en rolig träning med mina P.94:or. Idag blev det tre-lagsspel. Två lag möter ett lag utan målvakter. Det lag som jagar ska ta tillbaka bollen, och det lag som tappar bollen får istället jaga. Mycket intressant att se hur smågrabbarna löste detta. I början var alla spelare på samma planhalva, men efter att coach Henriksson gått in och gjort lite småjusteringar så lossnade det rejält. På slutet blev det riktigt bra rull. Denna övning ska vi köra många ggr i år.

Går annars mest runt och längtar till söndag då vi möter Färjestaden med junisarna i juniorallsvenskan. Shit, vilken match det kommer att bli.......

Dagens låt:  Pink - Just like a pill

Förlust i premiären !

Det blev förlust x2 i helgen. Först i fredags då Onyx HJ loosade mot Nykvarn med hela 7-1. Detta efter att mina juniorer varit helt bedrövliga matchen igenom, (jag orkar inte ens skriva hur dåliga de var).

Sen under lördagen så var det premiär med TrosaEdanös P.94:or borta mot Mariefred. Där fick grabbarna känna på fullplanspress och det var dem inte alls vana med. När vi sen inte har det passningsspel som krävs för att klara av pressen så kunde det bara gå åt ett håll....förlust. Det blev tillslut 9-4 till Mariefred, men vi var nära i tredje att komma ifatt, det stod ändå 5-3 med 8 minuter kvar. En som hade lilla julafton var Simon A i mitt lag, han gjorde nämligen alla fyra målen.

I lördags var jag och såg på TrosaEdanös H3 lag som hade hemmapremiär i Hedebyhallen mot Turinge(Nykvarn). Det blev seger med 8-5 för mitt gamla gäng. Och det var riktigt roligt att se dem unga backarna som Trosa mönstrade. Namn som Philip Auru och Martin Karlsson och Adam Berlind kommer säkert att klara av yttligare en-två divisioner i framtiden. Kul att se att hemmapubliken var tillbaka i hallen igen, var lite si och så under förra säsongen. Men var var bollkastningen?  Nu när man väl står på läktaren så ville jag ju kasta bollar och vinna. Förra säsongen såg det så kul ut....

Under söndagen så var det fotografering i min nya skrud, Onyx hade lagfoto och personligt foto på programmet. Massor av folk var i sporthallen i Nyköping. Kul då det sen var dax för ett på förhand tippat toppmöte i H2 MS, mellan Onyx och Skillingaryd. Nu blev det inte så mycket till match då Onyx körde över de småländska gästerna med hela 8-2. Och än en gång så var det första linan som var flitigast i protokollet. 6/8 mål kom från första-femman. Tycker det är underhållning att få se en Mange Olsson på lekhumör. Och Lucas Öijvall måste vara snabbaste div.2 spelaren, det kan inte finnas någon annan som är snabbare.

Hann även se mitt Arsenal en halvlek, ny vinst och fortsatt serieledning !!

Nu är det dags att slumra in och drömma sött.....

Dagens låt:  Jason Mraz - I´m yours

Match ikväll !

Ikväll är det dags för mina junisar att ta säsongens fjärde seger. vi tar emot Nykvarns IF hemma i sporthallen. Vi mötte Nykvarn innan serien i sverigespelen i Kungsör. Då blev det en ganska klar förlust efter att vi inte alls kommit upp i normal standard. Ikväll tror jag att det blir betydligt jämnare.

Annars så gick mitt tips från gårdagen helt åt helsike. AIK loosade med 0-1 efter en fin frispark från israelerna. Det såg krampaktigt ut, minst sagt....
Bra då att Bajen åkte på stortorsk, 0-4 mot Braga. Viktigt !

Skulle vilja passa på att gratulera Peter Norström i Balrog efter att han gjort mål i sin elitserie-debut. Jag hade Peter i sörmlandslaget-06 och där var han otroligt överlägsen. Riktigt roligt att det går bra för Peter nu, men jag är inte förvånad.

Over and out for this time !

Skrällafton och P.94:or !

Det var skrällarnas afton i Champions League igår kväll. Marseille gör en jättematch på Anfield och vinner med 0-1. Det var bara det att Liverpool var totalt ointresserade. De spelade inte fotbol som man brukar, med intensitet och hjärta. Mängder av felpass och träben. Riktigt bedrövliga var dem.
Vidare så vann äntligen Olympiakos på bortaplan, detta mot "Mackan" Rosenbergs Werder Bremen med 3-1.  Och Lazio spelade fin fotboll hemma mot Real och lyckades få 2-2. Sen kan vi väl inte undgå gårdagskvällens "snackis". Celtics seger mot Milan med 2-1. Men det man snackade om var det som hände vid segermålet, då en troligtvis lite väl överförfriskad "supporter" sprang in på plan och gav Milans målvakt Dida en klapp på kinden. Oacceptabelt naturligtvis. Men vad f-n håller Dida på med. Slänger sig som om han fått en smäll av självaste Tyson. Blir utburen på bår med Skottlands största ispåse. Snacka om pinsamt !! Nog för att italienarna brukar kallas för primadonnor, meen frågan är om inte Brassarna bör läggas till i den kategorin. Vem minns inte Rivaldos megafilmning i VM-98.

Idag har det varit träning med mitt andra lag, TrosaEdanös P.94:or. Ett skönt gäng med alldeles för mycket annat än innebandy i huvudet. Snacka om kontrast mot mina junisar. Men man minns ju själv när man var 12-13 år att det tränaren sa, var ju inte det viktigaste. Men dem är för sköna iaf.

Sitter och kollar på Uefa-cupen när Helsingborg krossar Heerenveen. 5-0 är ju grymt (dock inte slut ännu)

Ikväll vill jag även se de andra svensklagen ta sig vidare till gruppspelet i Uefacupen. (Kanske inte Bajen, men gärna de andra lagen). Jag tror AIK vinner med 3-1 efter att Obolo gjort två och Rubarth ett......

Dagens låt:  Just idag är jag stark - Kenta

Arsenal, och otränade Junisar !

Skönt att man drog in rätt resultat igår på matchen Man.Utd-Roma, är väl typ första ggr man tippar rätt.

Det blev en sen kväll framför TV:n igår, var ju tvungen att se på Steua-Arsenal. Och visst jag har alltid hållit på "The Gunners", men Arsenal spelar den bästa fotbollen tillsammans med Barcelona i världen, ingen tvekan om det. Sådan teknik och passningsspel så att man blir helt stum. Jag tror att Arsenal spelar semifinal i vår. Men som sagt, mitt tippande är inte att lita på....

Ikväll har det varit träning med junisarna och vi körde fys i tio minuter och det förstörde hela träningen....
Maken till otränade "jullar" har jag inte varit med om sen jag tränade Katrineholms IBK. Efter vi hade löpt och kört lite styrka så kunde inte en enda springa normalt när det var dags för tvåmål. Vi fick bryta och stretcha och lägga straffar istället.  Det är inte det man vill när det är match i helgen.
Visst var det ett tag sen vi körde hårt, men att musklerna skulle ha tvinat bort på mindre än en månad, det trodde jag inte.

Ikväll blir det mer Champions-lugg. Ett tips är att det blir minst en utvisning mellan Valencia-Chelsea.

Dagens låt:  Dire Straits - Sultans of Swing


Många bloggar finns det !

Satt och kollade på nätet och inser att det finns många som bloggar om innebandy. Alltid lika roligt att läsa om folks engagemang inom innebandyn. Oavsett nivån på det hela. Allt från elitinnebandy til mer eller mindre korpbandy.

Igår var det träning i Sporthallen i "Nykan". Bra fart som vanligt och jag börjar trivas mer och mer. Extra kul var det att det dök upp några A-lags spelare som såg näst intill förvirrade ut av junisarnas passningsspel. När det sen på slutet var dags för stafett så visade "Våfflan" att straffar inte är hans starkaste vapen på plan. Eller så var det målvakten som var lite väl het för "Våffeljärnet"

Ikväll blir det mycket fotboll. Champions - "Lugg" drar igång igen. Och det ska bli kul och se om Roma kan göra bättre ifrån sig än senast de var på "Theater of dreams". Torsk med 7-1 är väl knappast troligt idag ? Mitt tips är 1-0 till Man.Utd

Annars så njuter jag av att mitt Arsenal leker med allt och alla nu för tiden. Känns som det var ett tag sen !

Dagens låt:  Takida - Broken

Länge sen sist !

Då så, då var det dax att börja sätta ner pennan i denna blogg oigen och börja skapa.

I söndags var vi till Mjölby med mina junisar i Onyx. Det var dags för säsongens andra match i juniorAllsvenskan. Och skönt nog så blev det seger igen. Denna gång med 10-7 efter att vi avgjort i den tredje akten. Vi bevisade att har man en spelidé och genomför sitt grundspel så ger det ALLTID utdelning. Så även denna gång.

Annars så noterades från helgen att TrosaEdanö hade seriepremiär i div.3 mot en av seriefavoriterna Strängnäs IBK. Man hängde med bra i två perioder (4-4), men i tredje så blev det rena rama ketchupeffekten i Strängnäs. Man smällde in smått otroliga 9(!) baljor bakom Trosas vilt kämpande keeprar. Enligt rapport så var det nio "dragare" som alla satt i kryssen.....

Värt att skriva om annars är att Mjölbys matcharrangemang var utom all vett o etikett. Se här bara:
* Ingen kom och tog emot oss när vi anlände till Hallen.
* Vi fick byta om inne på plan, eftersom vi inte fick ngt omklädningsrum
* Ingen ledare hälsade på oss förän det var dags att gå in i omklädningsrummet för sista gången innan match
* När väl matchen började så var speakern sugen på att höras och babblade målskyttar innan målskottet kommit, sen glömde han micken på och babblade livsproblem med sin kollega i seket......

Nej, det är tur att vi i Onyx är så satans bra så att vi slipper sånt här *blink* :-)

Vi hörs snart igen !

RSS 2.0