Johan Wester...!

Då har man kollat in finalen av "På spåret". Johan Wester o Lisa Syrén var det som segrade. Johan är för himla rolig. och sjukt allmänbildad. Själv är jag nöjd med att jag tog första resan på 8 poäng....

Här kommer Johan Wester som jag gillar honom allra bäst, som "Kajan" :


Imorrn är det åter dax för match igen. Vi ska till Järna och Enehallen där jag ALDRIG fått stryk som tränare. Hade tänkt att hålla i den trenden...

See ya..!!

Äntligen..!

Äntligen var Eduardo tillbaka i Arsenals uppställning från att ha varit borta sedan den 23/2 2008. Arsenal - Cardiff 4-0.

Igår var det dessutom kul att se Bentdner och Carlos Vela i hemmalaget. Eduardo ja, han har alltså varit borta i nästan exakt ett år efter sitt benbrott. Igår fick han fira sin återkomst med att göra 2 mål. Riktigt viktigt att han nu är tillbaka då Adde har en sträckning och blir borta ett bra tag.
Igår fick Nasri dessutom spela centralt på mittfältet och det var jättelyckat. Nu ska bara Wenger skicka bort Alex Song till ett varmare land så är jag nöjd. För han är verkligen helrutten....

See ya..!!

Hyfsat målrikt..!

I förra omgången av herrarnas div.3 södermanland så producerades inte mindre än 89 mål på 5 spelade matcher.

Det var dock ingenting mot helgens omgång. Det gjordes smått otroliga 107 baljor runt om i sörmland fördelade på 5 matcher....

Tur man inte är målis och bara tränare ist....=)

See ya..!

Ny helg, nya förutsättningar...!

Imorgon lördag är det dax för ny seriematch för Onyx H3. Vi tar mot Strängnäs som vi torskade mot i höstas med 8-5. Alltså har vi revanch att utkräva.

I förrgår så fick vi mycket överaskande tre poäng tillbaka från SIBF och SöIBF. Man hade beslutat att det inte gick att bestraffa lagen med poängavdrag så man utdelade böter istället. Allt detta pga att vi missat att flytta en spelare från H1 till H3.

I vårat lag har det hänt en hel del de senaste veckorna. Packe o Trond har blivit uppflyttade till H1 och i utbyte har vi fått Lulle och Alex Tägtström och Oskar Selander. Och i veckan så kom oxå Robin Eriksson hem efter en jorden runt resa. Lulle har dessutom avancerat från spelare till spelande ass.coach. Han har hand om träningarna i Oxelösund och jag har hand om träningarna i Multihallen. Skönt att ha ngn att bolla idéer med. Känns som vi funkar bra ihop.

På söndag så spelas det seriefinal mellan Tälje City och Turinge. Hade kunnat vara spännande om inte beslutet från SöIBF hade kommit i veckan. Turinge blev av med tre poäng ist. för att bara vara 3 poäng efter City så är man inför matchen nu 6 poäng efter. Mitt tips är att City vinner med 7-3..!!

See ya..!

Dagens låt:  Matchbox Twenty - Unwell

Melodifestivaltider..!

Nu när Melodifestivalen är i full skådning så kom jag och tänka på Galenskaparna. Galenskaparna är det roligaste jag vet. Jag kom ihåg när "En himla många program" kom då bandade man alla avsnitt på vhs. Det där videobandet blev sen fullkomligt söndertittat. Jag och kusinen kunde nästan alla repliker från alla avsnitt.

I Galenskaparnas melodifestival så bör ni lägga märke till "Lillebror Jackson", hans låt är grym...!

Håll till godo....!


See ya..!!

En (O)vanlig söndag...!

Idag har jag haft en riktigt trevlig söndag. Sportidiot som man är så satte man klockan på 07.45 för att gå upp o kolla på Detroit. Det var helt klart värt att gå upp så tidigt för Detroit vann med 8-3.

Sen fortsatte tv-dagen med Toronto-Montreal, och film: Djävulen bär Prada (ja, jag har inte sett den). Därefter var det Arsenal-Tottenham och Tre Kronor-Finland. Hann med att kolla när Sundins Vancouver spelade också...

Sen har jag varit på möte inne i Nyköping om DSM som är i april. Mötet började kl.18 så jag missade Man.Utd men när jag kom hem nu så är det toppmatch i franska ligan mellan Marseille-Bordeaux....

Det som är ovanligt med denna söndag är att jag inte varit på ngn innebandy.....

Det som också är ovanligt är att jag ätit falukorv o makaroner, det måste vara 5-6 månader senast jag käkade det. Mmmm GOTT...!!!




Dagens låt: Sade - No ordinary world



Plötsligt så händer det....


Så blev det då klart. Arsenal värvade äntligen "den lille tsaren". Men helt klart är att värvningen är oväntad. Transferfönstret stängde ju ändå i söndags. Arshavin är 27 år och slog igenom för den breda fotbollspubliken i somras då han var helt lysande i Rysslands EM-äventyr. Helt klart är att han kommer behövas på slutet då Fabregas fortfarande är skadad. Lite synd är det att han inte får spela i champions league eftersom han redan spelat med Zenith st.petersburg. Välkommen Andrei..!



Monika har svarat på sin blogg om svt:s program "Mästarnas Mästare". Jag vill bara säga att programmet är fortfarande hur bra som helst. Hela programmet påminner i produktionen om en annan gammal klassiker, "Expedition Robinson".
Men visst har man gjort en liten miss i filmsnuttsvisandet. Det var inte svårt att fatta i dagens avsnitt vilka som skulle mötas i "nattduellen"

 
Kommer ni ihåg denna underbara klassiker som tyvärr blev alltför uttjatad de sista säsongerna....

See ya.!!

Dagens låt:  Eurythmics - There must be an angel

RSS 2.0