Då kör vi !

Imorgon så bär det av till Falun. Vi är sjukt laddade, alla grabbarna verkar vara riktigt sugna och taggade.



Micke Åhlund från Onyx H1 lag har blivit förbundskapten på pojksidan för södermanland. Jag kan förstå valet, men jag väljer att inte säga vad jag tycker om utnämningen.



TrosaEdanö har fortfarande inte skakat fram någon damtränare till sitt mycket talangfulla damlag. Men och andra sidan så växer inte bra tränare på träd.



Ikväll är det valborg (amatörernas afton) och jag tänkte faktiskt nattvandra. Jag är lite orolig för mina grabbar i P.94-laget....



Usch, jag måste tvätta idag.. Alltid lika sent ute. Kan bli en sen kväll då man jobbar fram till 16:30. Och det blir ju minst två maskiner ikväll. Plus att det är CL-semi ikväll.

Vi hörs efter långhelgen...
See ya !

Dagens låt:  Kleerup ft. Titiyo - Longing for lullabies

Trivselhelg !!

I fredags så var vi då ute med jobbet på en liten hajk. Vi hade kanonväder och vinden i ryggen. Fem km. vandring till utsiktsberget Furholmen stod på schemat. Väl framme så var det många svettiga kroppar som bedårande tittade på den makalösa utsikten. Sen blev det grillning och öldrickning.
Några stannade lite kortare och några av oss gick vidare för att festa en bra bit in på kvällen/natten.
Sjukt trevligt var det iaf....

Här kommer några bilder som utlovat:

image47
image48

See ya !!

Dagens låt: Estelle - American boy 

Jobbkul !

Imorgon fredag så ska jobbet ut på en minihajk. Vi ska ut och vandra och grilla och sänka ett par kalla. Det ska bli skitkul. Vi ska ut till furuholmen utanför Trosa, det är ett utsiktsberg med en makalös utsikt. Ni får bilder i bloggen på måndag, jag lovar ! Så nu hoppas vi bara att vädret håller i sig över morgondagen...

I går var det den sista junisträningen för denna säsong. Nu är det uppehåll till den 1/7 då försäsongen startar...puhh, känns som det kan vara lite svettigt ute då..! Vi har kallat ca.30 spelare till det datumet. Så småning om så ska truppen bantas ner till 23 spelare. Truppen kommer då att innehålla spelare födda 90-91 och 92.

Ikväll är det derby !!!!
AIK vs. Jyvgårn, jag tror som alltid att AIK får stryk för att kunna bli asglad när jag har fel....

See ya !!

Dagens låt:  The Fugees - Ready or not

Viking Line Cup i Falun !

Nästa torsdag så åker Trosa/Edanö P.94 till Falun. Det ska bli svinkul. Grabbarna i laget tror jag är riktigt sugna. Fortfarande är det stort intresse bland grabbarna till att träna. Måndagens träning  var välbesökt, vi var 18 tappra.

Lottningen till cupen har kommit och vi möter:
* IBF Falun Ungdom
* KFUM Falun
* Valhall IBK
* Hanvikens IBK

See ya !!

Dagens låt: Takida - Point of view

Hjärnsläpp !

I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle på SM-finalen i dag ??? Den är ju för fan på lördag...!

På söndag är det iaf. den årliga upplagan av Trosa/Edanö-dagen.  En avslutning med klubben som innehåller speedshooting, prickskytte, lottringar, och en turnering för alla ungdomar. I den turneringen så mixas lagen hej-vilt.

Avslutar med att önska alla en trevlig helg med några roliga bilder:

     

See ya !!

Dagens låt: E-type - Set the world on fire

Många var dem...

Igår var det träning i sporthallen med Onyx HJ. Vi hade bjudit in ett antal spelare som vi ville kolla lite närmare på. Min nya tränarkollega Tobbe Palm hade bjudit in ett gäng av sina 92:or. Sammanlagt så var vi 29 spelare på träningen. Blev nästan lite kaosartat, men vi löste det till det bästa.
Det var väldigt skiftande kvalitet på de som var och tränade, några kunde inte ens fatta och än mindre utföra den simplaste passningsövningen. Tvåmålet blev därefter.... Mycket kamp och lite spel.

På fredag är det dags för SM-finalerna i Globen. Jag ska dit med mina 94:or. Jag tycker det är anmärkningsvärt att man som ledare i Trosa/Edanö måste betala för denna resa (200:-). Jag tycker att eftersom man är snäll nog och följer med som ledare på denna tillställning(som ärligt mest är för ungdomarna) och tar hand om dessa ungar, så kan inte föreningen bjuda oss ledare på detta. Vi måste dessutom betala för årsfesten i maj (10/5) och vi måste betala för Trosa/Edanö-dagen nu på söndag. Ett lämpligt tack för ett gott ledarskap under säsongen vore väl på plats, t.ex genom att bjuda oss på SM-finalen !!

See ya !!

Dagens låt: Warren G - Regulate

SM i Sundsvall !!

Nu är man återigen hemma i Trosa efter att ha spenderat ett gäng dagar i snö och minusgrader. Men vad gjorde det ? Inget ! Jag har haft det kanon uppe i Sundsvall. Alla grabbarna i laget är ju bara för roliga.... Och det finns inget att klaga på hos de andra ledarna heller.

Om man går in på det sportsliga så är vi i ledarstaben faktiskt nöjda. Vi vinner två matcher och förlorar två. Helt OK, med tanke på att vi hade två av semifinallagen i vår grupp och då även de slutliga segrarna Stockholm. Vår seger mot Dalarna är den bästa innebandymatch jag har sett ett sörmlandslag göra. Grymt !!

Nu är det bara att se fram mot nästa äventyr, Viking Line Cup i Falun den 1/5 med Trosa/Edanös P.94:or. Det kommer att bli en resa det med...jag lovar !
Avslutar med lite bilder från SM-resan:
              

See ya !!

Dagens låt: Rolling Stones - Sympathy for the Devil

Då kör vi då....

Efter fyra uttagningar och yttligare nio träningar och sex träningsmatcher är det så dax för examen.
Sörmlandslaget HJ17 åker till Sundsvall på torsdag morgon för att försvara de svart-gula färgerna. Som vanligt så är inte innebandy-sörmland nöjda. Folk runt om i de sörmländska stugorna har åsikter om det mesta.
Här kommer några exempel:
* Min son som är så bra i klubblaget borde definitivt vara med....
* Ledarna är odugliga, varför är han med och inte han...?
* Det är bara Södertälje-spelare som är med...
* Ledarna är inte tillräckligt kompetenta...
* Varför möter ni bara "svåra" motståndare i träningsmatcherna ?

Och här kommer svaren:
* Din son är jätteduktig i sitt lag, men det laget ligger sist i juniorserien och det är inte svårt att vara bra i det laget.
* Vi är inte odugliga, vi har lång erfarenhet av detta så lita på oss att vi har tagit ut det bästa laget
* Ja, det är många Södertäljespelare med. Men dem spelarna är Sörmlands bästa oxå. De har en helt annan inställning och en helt annan taktisk kunskap än övriga spelare i länet.
* Jag kan tycka att vi är väldigt kompetenta, se bara på våran utbildning....
* Vi har medvetet  tagit oss an "svåra" motståndare bara för att det är bara svåra motståndare i SM.

Men visst kan vi väl vara ärliga mot oss själva i laget och säga att det inte sett helt bra ut. Vi har förlorat alla träningsmatcherna, och det är inte godkänt.  Men vi kan samtidigt säga att det inte beror på det lag vi tagit ut. Det finns ingen annan spelare därute i sörmland som hade kunnat gå in och göra ngt annorlunda.
Det är jag och övriga ledare helt eniga över !!

See ya !!

Dagens låt: Nanne Grönvall - Vi är dem tuffaste

Första grillningen !!

Igår kväll var det så äntligen dax. FÖRSTA grillkvällen för i år !
Jag, Elis, Micke och Viktor samt Robban B med respektive hade en mycket trevlig kväll hemma hos Kelgris.
Jag grillade kycklingfileer och käkade tzatziki...mmm !!
Sen naturligtvis så blev det rödvin oxå. Det var längesedan jag hade en så trevlig kväll. Men det är klart att framgången har en baksida. Idag mår man som ett sviskon ! Jobbar idag lite lätt bakfull, men , men !

See ya !!

Dagens låt : Extreme - More than words

Var han blind eller..??

Man kan ju fråga sig vad det var för fel på domaren i gårdagens match mellan Arsenal och Leverpöl.
ALLA såg ju att det var straff, men inte tomten från Belgien. Katastrof !!

Ikväll bär det av till Täby för den andra semin mellan Caperio och AIK. Tror att AIK kommer att få det grymt svårt. Täby kommer att ge dem en rejäl omgång...Hoppas !

See ya !!

Dagens låt:  Pink Floyd - Wish you where here

Då var det dax igen...!

Ikväll lirar Arsenal sin kanske viktigaste match för säsongen. Hemma mot Leverpöl, kvartsfinal i Champions League.
Känns som vinna är det näst viktigaste, det är betydligt viktigare att inte släppa in ngt mål. Jag tror dock inte att man kommer att kunna stoppa firma Gerrard-Torres. Vi kommer att släppa in ett mål, men vi kommer att göra två framåt. (Van Persie, och Fabregas). Detta slutresultat kommer troligtvis inte att räcka är jag rädd för... Liverpool är ett riktigt gnetlag, det kommer bli tufft att göra mål på Anfield.

Tyckte synd om Roma igår kväll. Jag tyckte man spelade grymt bra, men ändå loosade man med 2-0. Ruggigt impad av Romas ytterbackar, Tonetto och Cassotti. Satan vad de löpte på sina kanter igår.!!

Nu är det bara en vecka kvar till SM-äventyret. På söndag är det den sista träningen med HJ17. Och senare på eftermiddagen så spelar vi vår sista träningsmatch mot Östergötland hemma i Hedebyhallen.
Vi har fortfarande mycket att bevisa och jag hoppas att grabbarna kommer att plocka fram det nu på söndag.

Ikväll ser vi på fotboll och lökar.....

See ya !!

Dagens låt:  Duffy - Mercy

RSS 2.0