Julen är här med allt vad det innebär....

Idag på jobbet så åkte julskivan på. Skrålade julmusik hela dagen. Känns helt ok. Jag är annars inget fan av julen. Tycker bara att det är en hemsk hysteri....

Imorgon så är det dags. Jag går runt med en magkänsla att det är ngt stort på G. Jag vill inte tippa, det är jag för feg för. Men ändå så har jag en "feeling" att detta kommer att ordna sig.

Tre dagar kvar att jobba nu, sen så kommer en välbehövlig vila. Jag blev dock tvungen att jobba den 2/1. Och då är vi på Storvreta med mina 94:or. Typiskt !! Men jag åker upp till Uppsala på torsdagen ist. Och efter Storvreta så åker jag direkt till Västerås för att kolla in Södermanland i Distriktslags-SM. Både pojkarna och Flickorna har stora chanser på medaljer. Framför allt grabbarna. Jag tror att dem tar silver......

Nu bär det av till träning med P.94...

See ya !!

Dagens låt: Mariah Carey - All I want for christmas....

Nya poäng !

Efter att ha spenderat fredagskvällen på Stadshotellet i Trosa på den årliga julfesten, så var det en trött Tobbe som åkte upp till Hedebyhallen för match med P.94.

Men genast när man fick träffa grabbarna så blev man piggare. Matchen var mot Mariefred som vi torskade mot i premiären. Nu blev det en betydligt jämnare historia än den i Mariefred. Nu tog vi poäng igen ! 4-4 slutade matchen efter att vi hade haft ledningen med 4-3. Bäst på plan var Danne Öberg som gjorde ett av de snyggaste målen som gjorts i hedebyhallen i år..... Nedtagningen på långbollen sögs ner som en blöt disktrasa på bladet och två tillslag senare satt bollen i krysset.

Senare på kvällen så tog vi i Onyx HJ mot Trosa/Edanö hemma i sporthallen. Så mkt till match blev det inte. Vi fullkomligt krossade TEIBK med 18-2. Emil Lindqvist firade "tidig julafton" och gladde publiken med 5 fulltträffar.

I söndags så var det dax för den första träffen för Pojkar 17. Distriktslaget som ska åka till SM i April. Vi var drygt 40 pers i Vilstahallen i E-tuna som tränade. Kvaliteten var mycket hög och det kommer bli ett tufft jobb att ta ut en trupp som skall vara slagkraftiga fram i April. Kul att se att mina grabbar från Onyx gjorde ett bra jobb. Jag tippar att fem av mina grabbar kommer vidare till träningstruppen som tas ut i Januari.

På onsdag så smäller det !!!!
Då är det äntligen dax för den avgörande matchen i jun.allsvenskan om vilket lag som ska gå vidare till slutspel. Kl.19.00 tar vi mot FC Linköping hemma i sporthallen.
Jag är redan nervös.......

See ya !!

Dagens låt: Amanda Jensen - Hallelulja

Första poängen !

I lördags så var det dax för bortamatch för mina p.94:or. I Eskilstuna !! Känns alltid som den tråkigaste resan. Sen vet jag inte om dem har några halltider på eftermiddagar..? Matchstart för ¨våran del var 11.00.
Hur som helst så hade vi drabbats av tre återbud på kvällen innan. Men det var inget problem, vi gick runt på tre backar och tre kedjeformationer och det funkade ju. Matchen slutade 7-7 efter att vi haft ledningen 3 ggr. Framför allt så ledde vi med 7-6 med tre minuter kvar att spela. Vi blev lite rädda på slutet och vågade inte spela som vanligt. Helt förståligt då detta var första ggr. vi ledde med så lite kvar att spela. Men ändå !! Vår första poäng. Grattis grabbar. Axel bör få lite extra cred. då han smällde in tre kassar från sin backposition. Ett extra plus till Gurra som gjorde sina första kassar denna dag.

I fredags så torskade vi med junisarna mot Flen hemma i sporthallen. Jag börjar nu bli uppriktigt trött på fredagsmatcher. Känns som ett lotteri om vilka som ska vara piggast. Mina grabbar är det ungefär varannan fredag.......  Flen var rappare i tanke och ben denna kväll, men vad skönt att veta att vi har dem i semin i DM. Då kommer det vara annat ljud i skällan...

Så även Trosa torska i lördags. Helt ok med tanke på att man mötte Strängnäs. 11-6 blev det och det var första perioden som fällde hemmalaget. 5-0 till Strängnäs efter den perioden. Resten av matchen var ju hur jkämn som helst. (5-5, 1-1) Bäst i hemma laget var den evigt unge Nicke Sjögräs som gjorde comeback efter sina utflykter med Turinge. (Trosa-Turinge i nästa omg.)

Bärs och plankstek och mer bärs och efterfest gör att jag inte ville veta av söndagen.

Men jag pallrade mig iaf till Hedebyhallen för att kolla in "festfixarn" s debut som tränare för Trosas HJ. Tyvärr blev det torsk mot Hölö/Järna. Båda lagen var kassa...tyvärr !!
Men för oss i Onyx gör det inget. Vi möter "festfixarn" och hans gäng på lördag i Nyköping.

See ya !!

Dagens låt:  Stevie Wonder - Sir Duke

Sveriges roligaste ?

Skitförbannad på TrosaEdanö, den klubb som jag kan tacka för allt.  Men just nu håller man på en pajkastning utav den värsta sorten.  Har inte längre ngn lust att beblanda mig med den föreningen. Hoppas det löser sig snart.

Till dess så kommer en höjdare:
http://www.youtube.com/watch?v=TGIMG-9YVRg

Måste vara sveriges roligaste man just nu....

Fördjupar mig mer i ämnet en annan gång....

See ya !!

Dagens låt: Coolio - I see you then I get there

Bra lottning !

Jag känner mig nöjd med Sveriges EM lottning igår. Att få möta Grekland, Spanien och Ryssland känns ok. Men jag hade faktiskt velat haft ett bättre lag än Grekland. Grekerna är visserligen regerande mästare men det är inte ett spelande lag så som Frankrike, Holland eller Portugal. Tror att Grekerna blir svåra för oss att göra mål på. Men vi slår Spanien och Ryssland. Sen i kvarten får vi möta Holland och tar en gruvlig revansch....

Vi behöver nog inte vara oroliga för att vi har för dåligt spelarmaterial. Våra utlandsproffs hade en hyfsad helg.
* Johan Elmander - Hat trick mot Bordeux
* Kim Källström - Två kassar hemma mot Strasbourg
* Marcus Allbäck - Kvitterade i slutminuten mot Bröndby
* Ibra - Två assist i segern mot Fiorentina
* Mellberg la sig mot Arsenal...=)

och till sist så gjorde Sebastian Larsson så här. Ja, han är fostrad i Arsenal...

See ya !!

Dagens låt:  P. Diddy - Last Night

Pepparkaksbak och tre fräscha poäng !

Idag mår man som man förtjänar !
Bakis och glad helt enkelt. Vi spelade match i jun.Allsvenskan igår och vi vann med mycket möda och stort besvär. Underläge med 3-0 inför sista. Vi vann med 5-3 efter att ha gjort tre(!) kassar i spel 4mot5. Det är fan grymt !

Efter matchen kollade jag in TrosaEdanös debakel i Hedebyhallen. Torsk med 11-2 hemma mot Torshälla. Nu ligger Trosa tre poäng från nedflyttning. Och det jag såg var inte bra, man har inget eget spel, inga spelidéer och bara gnäll på domarna. Nu krävs det en rejäl uppryckning om man inte ska trilla ur.

På kvällen så var jag hos min bästa vän och tränarkollega Hagge. Vi bakade pepparkakor med ungarna och drack glögg och vin och skumpa. Robban och Erika tittade över och det blev en riktigt blöt kväll. Men det var riktigt kul att baka pepparkakor. Det har jag inte gjort sedan jag gick i skolan. Sen att jag avslutade kvällen med att svepa en grogg var kanske inte det klyftigaste jag gjort i mitt liv......

Mina 94:or spelade oxå igår. Jag kunde tyvärr inte vara med då vi hade match samtidigt med junisarna. Småpåsarna torskade med 10-2 tyvärr. Men vi tar nya tag, jag har hela tiden sagt att vi kommer att komma efter jul. Då j-lar !!


See ya !!


Dagens låt :  Oasis - Wondervall


RSS 2.0