#33 Den största....

Igår så hissades den störstes tröja upp i taket i Montreal.

Min gamla tonårsidol Patrick Roys tröja hissades upp i taket. Roy var min idol när jag började stå i mål i innebandy för hundra år sen typ... Efter en framgångsrik karriär i Montreal Canadiens och kanske framför allt i Colorado Avalanche där han lirade med Foppa.

Amerikanarna är väldigt grymma på dessa arrangemang. Ofta brukar det vara tårar och stående ovationer när det är gamla storspelare som ska hyllas.

Kolla in detta


See ya !!

3 poäng...vad gör det om hundra år...!

Vi har precis fått reda på att vi blir av med segern i seriepremiären mot Trosa/Edanö. Vi torskar matchen med 5-0 och får alltså 3poängs avdrag i serietabellen. Känns allt annat än kul. dels så hamnar vi efter i toppen och dels så ligger vi nu på samma poäng som just TEIBK.
Surast är ändå det sättet som poängtappet gick till på. I innebandyn har vi ett datasystem som kallas för IDA(InnebandynsDagligaAdministration) (tror jag det betyder, nu blev jag osäker). I IDA så registerar man inför varje match vilka spelare som skall spela och man registerar nya spelare etc. Just detta system har en förmåga att krångla som satan + att det är ett krångligt system som få behärskar. Denna gång verkar vårat poängtapp dock bero på den mänskliga faktorn och det känns naturligtvis extra surt.

Men vi är inte de enda som kommer att drabbas, rykten går att fler lag i serien kommer få poängavdrag pga icke registrerade spelare

Detta ger oss i laget en extra tändvätska, nu ska vi banne mig visa att tabellen ljuger...!!

I stället får man muntra upp sig med denna sida.

See ya !

Man. Utd - TV

Homer Simpson (Också en Arsenal-supporter)

Jag har förmånen att ha Viasat fotboll hemma på min tv.  Där så sänder man Chelsea-TV och Man.Utd-TV varje dag. Kanalerna sänder alla deras matcher och har studioanalyser och tittarfrågor bl.a.
Idag så sände dem Arsenal-Man.Utd, vilket var kanon då jag missade denna klassiker i lördags. Men problemet med MUTV är att de har världshistoriens mest färgade kommentatorer. Varje gång en Arsenal spelare tacklades så tyckte farbröderna att spelaren skulle ha haft ett rött kort. Och om en United spelare fick frispark mot sig så var det ingenting. I slutändan så blir det hela riktigt roligt. Roligast var när dem skällde ut den stackars domaren som dömde när Arsenal fick frispark vid 1-0-målet. Han var dden sämsta domaren som någonsin dömt denna klassiker.....

Tänkte ta och avsluta dagens inlägg med min super-elva i Premier League hittills denna säsong. Håll till godo och var inte blyga att risa eller rosa....

Mv: Jussi Jäskelinen  Bolton

Hb: Bacary Sagna  Arsenal
Vb: Gael Clichy  Arsenal
Mb: Rio Ferdinand  Man.Utd
Mb: John Terry  Chelsea

Hmf: Cristiano Ronaldo  Man.Utd
Vmf: Robinho  Man.City
Mc:  Steven Gerrard  Liverpool
Mc:  Frank Lampard  Chelsea

Anf: Fernando Torres  Liverpool
Anf: Wayne Rooney  Man.Utd

Avb: Edwin Van Der Sar
        Micah Richards
       Cesc Fabregas
       Javier Mascherano
       Emanuel Adebayor


See ya !!

Dagens låt:  Rule Brittania - Canal+ Sport

Lugn fredag...

Ikväll har det blivit tv-kväll. Tråkigt tycker ni, skönt tycker jag....

Kollat på Idol och sett soporna rockat. de enda som är värda att kalla sig för artister är Alice och Kevin. Kevin var grym ikväll.

Imorrn är det bortamatch. Känns som det blir tufft......

Nu är det Singeng Bee, där platsar säkert några sk. idoler.....

See ya !

Dagens låt: Born to be my baby - Bon Jovi (Idoltema....)

Champions League och Viasat Sport..!

Satt och kolla Real mot Juve igårkväll på Viasat fotboll. Matchen var väl sådär men mitt största intryck av matchen var att Glenn Strömberg har blivit mer talförd. I Svt så satt han ju tyst aslänge innan stackars Härenstam var tvungen att fråga karln om han såg nått strategiskt eller taktiskt. Men nu så bubblade han på utav bara satan och var riktigt, riktigt bra.

Men studion efter matchen var under all kritik. Jag HATAR Ola Wenström. Han kan inget och vill bara avbryta gästerna med att nu är det dags för nästa grupp....

Ola är väldigt nonchalant och har svårt att prata utan manus. Och vad sliskbollen Johan Mjällby gör där vette fan. Han vill ju bara snacka om hur fantastisk stämning det är på Celtic Park. Sladjan gillade jag förut i Svt. Framför allt så kan han mycket. Men han är väl lite väl grön för att ha ett eget program likt "En röst i natten"

På Viasat så finns det fortfarande för mycket sopor. Ta bara Lasse Kinch, Tommy Engstrand, Tomas Nordahl, Glenn Hysén....Mardrömmen..!!  Stort plus dock till Claes Andersson och Henke Strömblad.

See ya !!

Dagens låt: I need a Hero - Bonnie Tyler

RSS 2.0