Träningsläger !

Nu på lördag bär det av till Oxelösund av alla ställen i sörmland. Vi i sörmlandslaget ska ha träningläger i Ramdalen. Tre träningar står på agendan plus en match mot Onyx H1. Detta tillsammans med att DJ17 är där samtidigt. En gemensam middag står även på programmet. Allt detta för att vi ska bekanta oss med varandra inför resan till Sundsvall. Äntligen får vi i ledningen genom detta som vi försökt med i tre år utan att lyckats.
Vi skall sova över på luftmadrasser oxå, det är inte allt för ofta man gör ngt sådant.

Måste bara få kommentera landskampen i onsdags.
* Seb Larsson är solklar i startelvan
* Anders "taco" Svensson är inte slut i landslaget.
* Isaksson är solklar nr.1
* Daniel Andersson skall inte ens vara med i truppen till EM
* Rosenberg är helt klart en forward av klass

Ha det bra i helgen !
See ya !!

Dagens låt:  Sheryl Crow - Picture

Roadtrip !!

Hej på er !

Nu har jag varit hemma från jobbet i en veckas tid. Jag har varit sjukskriven för en ömmande axel. Det konstaterades att jag har en inflammation i axeln. Och sen igår så hade jag två semesterdagar att utnyttja. Och imorgon är det ju påsken som knackar på dörren.

Imorgon så åker jag, Marcus och Lulle på en liten roadtrip till Malmö.... Vi ska ner och hämta ett par skrivbord och ngn hylla till kansliet. Eftersom vi är dumma i huvudet så tyckte vi att det skulle vara kul med en lite biltur.....

Ikväll är det träning och personliga samtal. grabbarna verkar vara rädda för det är många som inte kommer idag......

See ya !!

Dagens låt: Håkan Hellström - En vän med en bil

Firsttimer !!

Ikväll ska jag göra ngt som jag inte gjort detta år, nämligen dricka bira ! Jag ska ut på den eminenta Sportbaren här i Trosa och äta mat och planera framtid med P.94. Vi ledare skall diskutera cupen vi ska åka på och vi ska planera försäsong. Och vi ska dricka bärs ! (åtminstonde jag)

Imorrn är det dax för säsongens sista fight med just nämda P.94. Vi möter nästjumbon, Nyfors hemma i Hedebyhallen. (matchen är sent på eftermiddagen, så därför får jag dricka ngn öl)
Imorgon finns det inget annat än vinst som gäller. Tre härliga poäng, Guuuuuud vad jag unnar grabbarna det.

På söndag bär det av till Västerås och den årliga miniturneringen mellan distrikten. Vi i Södermanland HJ17 är med för 4:e gången. I år så möter vi Dalarna och Västmanland. Förra året så vann vi mot Östergötland och kryssade mot Västmanland(4-4). När det sen var dax för SM så gick Västmanland och vann hela faderullan, och vi gick inte ens vidare från gruppspelet.

 Erkänn att den ser god ut.....!!

See ya !!

Dagens låt:  KLF - Last train to trancentral

Härliga Arsenal !!

Där satt den, spiken i kistan...!  image23

Arsenals europadröm lever vidare tack vare en fantastisk prestation i Milano i går kväll. Seger med 0-2 efter att Fabregas och Adebayor nätat för Gunners. Matchens kung var Hleb som hade kardborreband på bollen och på skorna igår. Han sög in varenda pass han fick. Han var grym !
Det man kommer att komma ihåg bäst från denna match var Walcotts lilla ryck förbi en stackars Maldini i slutet av fighten. Han fick verkligen Maldini att se gammal ut......

See ya !!

Dagens låt:  Raight said Fred - Stand up for the champions

Idiot !!

I lördags så spelade vi med 94:orna i södertälje mot Raketerna. Vi torskade med 6-3. Inget att säga om det, vi mötte seriens bästa lag och vi gör en jättebra match.
Men det man kommer att komma ihåg är det som hände efter. Raketernas tränare (som även är domare) kommer fram för att tacka för matchen, men ist. för att tacka så börjar han med att fråga om han får prata med Danne i mitt lag. Jag frågar förstås varför han ville prata med honom. Han svarar bara att han vill snacka om matchen.
OK, säger jag, inga problem.  När jag sen frågade Danne vad han ville så berättar Daniel att han(tränaren) ville att Danne skulle börja spela med dem. Han frågade helt enkelt om Danne ville byta klubb. Vilken j-a idiot !!
Om han nu ville detta, varför tog han inte upp det med mig ? Varför tar han inte och kontaktar mig efter säsong ? Vad tror ni Danne, svarade.....???
Klart Danne blev smickrad och han svarade att han skulle prata med sina föräldrar först. Men han trodde inte att han skulle få en lika bra tränare som jag är... Ha, ha, ha...

Denna tränaren i Rockets ska jag ta och ringa nu,  och prata lite med. Känns som jag har ett par ord att säga till tattaren...

See ya !!

Dagens låt: Christian Falk ft. Robyn - Remember

RSS 2.0