Mästarnas mästare...!

Missade det igår på grund av att vi spelade match mot H1. Vi fick torsk med 11-2 men jag tycker vi gör det bra hela matchen. Riktigt hyggligt försvarsspel, framförallt i tredje perren.



Mästarnas mästare är ett riktigt höjdarprogram för er som inte sett det. Jag gillar när man lyfter fram sådana härliga personligheter som dessa Mästare är. Och svt är ju själva mästare på att göra denna typen av program.

Funderade lite på vilka som skulle kunna vara med i nästa säsong (för det måste ju komma en till).
Varför inte dessa:

* Gunde Svan
* Stefan Edberg
* Stefan Holm
* Agneta Andersson
* Michael "Roddarn"
* Mats Näslund
* Johanna Sjöberg
* Kenneth Andersson

Känns som det skulle behövas lite fler tjejer...förslag..??

See ya !!

Dagens låt: R.I.O - Shine On

Ingen aning...!

Jag har ingen aning om vad som händer just nu. Plötsligt mår jag bara dåligt. Ruskigt svårt att sova av för mycket tankar i mitt huvud. Jag tänker på allt just nu, vad jag borde gjort med mitt liv och vad jag inte har gjort av mitt liv. Jag tänker på innebandy, jobb, tjejer och vänner....

Jag tänker på att jag borde städa, diska och sköta om mig själv. Men hur mycket jag än tänker så kommer jag inte fram till något. Jag blir bara helt apatisk och blir sittande i soffan.

Jag tror helt enkelt att jag letar efter ett liv. Ett liv som innebär familj, ett riktigt hem, och ett liv med en framtidstro helt enkelt. Men jag vet oxå att jag har haft dessa tankar förrut och klarat mig utmärkt. Det gäller att fånga det där lilla halmstrået och få den där lilla kraften att bryta mönstret.

Nej fy fan...Nu ska jag se till att rycka upp mig.

See ya..!!

Dagens låt:  Britney Spears - Circus

Mycket sjukt just nu...!

Jaha, då har man varit sjuk igen. Fick en släng av febern igår och fruktansvärt ont i halsen...igen..!!

I laget är det likadant. Många som snörvlar och hostar. Det märks inför matchen på lördag mot Turinge. Just nu är vi nio utespelare. Resten jobbar eller är sjuka. Blir till att låta lite junisar få spela ist.



Imorgon fredag är det bortamatch för Onyx H1 som står på programmet. Måste ju självklart kolla in Packes debut i div.1. Jag tippar att Onyx vinner med 7-3 och att Packe hänger minst ett.....

Nu blir det sängen och en alvedon.

See ya..!

Dagens låt:  Akon - Birthmark

Förändringar..!

Igår var man tillbaka på jobbet igen efter att ha varit ledig sen den 19:e december. Det var helt OK. Visst var jag trött när klockan ringde 06:15 men så snart jag var på jobbet så gick det bra. Det var riktigt roligt att träffa alla mina underbara arbetskamrater.



Igår så träffade jag oxå mange och Alex, de nya tränarna i A-laget. Vi bestämde oss för att göra lite förändringar i våra trupper. Vi i H3 får 5 spelare som numer bara kommer att spela matcher med oss. I utbyte så fick H1 Packe Ohlsson som direkt ansluter till H1. han debuterar redan på fredag borta mot Finspång.



Vår skridskotur i söndags blev inställd pga singstar och rödvin under lördagskvällen....



Warberg och Täby kommer att mötas i SM-finalen i globen i april.



Var är alla nyförvärv i Premier League...?? Det var ju dags att värva in för slutspurten...Känns som det inte blev mycket av det...



Roligaste läsningen igår var att Djurgårdens nya tränare var supernöjd med sin trupp inför fotbollsallavenskan. Förra säsongen kom de typ sist och inför denna säsong har man blivit av med några spelare och ist fått en kille från BP. Men tränaren är nöjd..haha..!!

See ya..!!

Dagens låt: Midnight Oil - Beds are burning...

Långfärdsskridskor..!

Igår hade jag o Gotland bestämt oss för att vi skulle åka skridskor nere på Tureholmsviken i Trosa. Det var bara det att när vi hämtade upp Gotlands skridskor från källaren så såg dem allt annat än fräscha ut.

--Men va fan vi åker förbi sportaffären och kollar sa jag

- Ja, man kan ju alltid kolla sa Gotland

När vi väl lämnat sportis så hade både jag o han vå stora påsar med oss ut från affären. Vi slog till och köpte "riktiga" grejer. Långfärdsskridskor och isdubbar..!

Sen bar det av ner till havet för att testa....Det var exakt 8 år sen jag åkte långfärd senast....Det märktes..!

 This is Gotland..!

 This is brytfel..!

Efter att ha provåkt i en timme så bestämde vi oss för att göra en riktig tur på söndag ist. Då tar vi med oss körv o grillar oxå..!   Fan, jag har träningsvärk redan....

See ya..!

Södermanlands grymma kvittering..!

För er som inte var på plats i Linköping och såg Sörmlands P.15 lag nå semifinalen. Så kommer här Onyx Adam Larssons kvittering med 46 sek. kvar av kvarten mot Danmark....


See ya...!

Nu ska ni få se...

Det vore väl bara den om inte jag oxå skulle kunna lägga in ett videoklipp på min blogg...

Så här kommer världens roligaste reklam just nu...


See ya...!

Lite nytt utseende kanske kan få fart på bloggandet..!

Sitter hemma och har precis bytt utseende på min blogg. Hoppas ni gillar det. Kommer dock att ändra bilden i min "header" till ngt mer personligt.

Jag är fortfarande ledig. Riktigt skönt då jag de senaste dagarna har varit allt annat än frisk. Det började när jag och Rille åkte ner till Linköping. Vi båda började hosta och skrovla i bilen ner. När jag sen skulle sova på fredagskvällen så kom febern som ett brev på posten.

Lördagen var minst sagt jobbig, men ett SM är ett SM. Vi var och inhandlade Ginsana och Kan Jahng och ett par rör med C-brus och förstås ett paket med Alvedon. Vårat hotell-rum såg nu mer ut som ett mindre apotek...! Hur som helst så var dessa dagar rätt så jobbiga eftersom vårat inköp knappt hade ngn inverkan på mig, förrutom Alvedonen...

Så nu när jag sitter hemma och kurerar mig (känner mig dock mycket bättre nu) så är det skönt att veta att man är ledig ett par dagar till.



Senare denna vecka ska jag berätta en nyhet som inte kommer att gillas av alla, men, men....!



Mina grabbar gick och vann Oppebycupen hemma i Nyköping när jag var borta. Grattis, bra jobbat. Jag är och blir stolt när jag hör att dem skött sig kanon utan mig. Jättecred till Martin Sundberg som agerade kapten på allra bästa sätt.


Nu är det dags för en riktigt härlig vinterpromenad....!

See ya..!

Dagens låt:  Kelis - Trick me

Nytt år !

Jaha då var det raskt 2009. Känns som 2008 var det snabbaste år som någonsin passerat. Iaf den gågna hösten. Tycker det var helt nyligen jag hade semester och gled runt på Gotland med polarna. Men det är bara och acceptera att tiden går fort när man har trevligt.

Nyårsafton firades i Bromma hemma hos Jorma & Lisa och Fredde & Johanna (dem bor grannar). God mat och en hel del spel. Hagge hade med sig tjejerna och vi spelade Lips på x-box. Jag sjöng endast en sång, det fick liksom räcka där...
Sen blev det "Alias", där man ska beskriva ett ord utan att säga det egentliga ordet (förstod ni något av det..?) Jag och Danne som var i samma lag tyckte det var lite svårt kan man väl säga... Vi var totalruttna..!



Idag så åker jag och Mr.Wellsmo till Linköping för att kolla in distriktslags-SM. Tror dock att både tjejerna och killarna får det tufft. Men jag tror iaf att tjejerna tar sig vidare från gruppen.

Jag har ju oxå hunnit med att vara med på Storvreta-cupen med Onyx Hj20. Vi vann gruppen lite väl enkelt så det var lite spänt när vi gick in i slutspelet. Väl där fick vi möta Axberg som var i final i junior-allsvenskan förra våren. Vi lyckades dock vinna med 3-2 efter en fantastisk upphämtning. I kvarten så ställdes vi mot TPS från finland. Matchen började kvart i tolv på kvällen/natten så det var många trötta huvuden och ben. Vi torskade med 4-1..tyvärr. 

Men summa summarum var det en höjdar turnering med många skratt och med mycket bra innebandy från våran sida.

See ya !


RSS 2.0