Semestertider !

Efter att ha tillbringat min sista jobbvecka med ångest över att inte ha semesterväder, så har denna ångest nu vänt till ångest över att det bara är tre veckor kvar av sommaren. Det är då jag börjar jobba igen.

Idag har jag för andra dagen irad varit ute på "sjön". Det är nog det bästa jag vet på sommaren. Ligga ute på Askö med en kall pilsner och ta sig ett bad när jag vill och "kicka" lite boll med polarna, det är semester för mig.
Det värsta är att jag missar Touren då. Tur att det går i repris sent på kvällen.

Nu när jag har semester så ska jag inte göra allt för mycket. Jag går mest och laddar för att innebandyn ska ta och sätta igång. Jag börjar bli ruskigt sugen redan.

Är det inte underbart att Fotbollen börjar sätta igång ute i Europa redan? Engelska ligan börjar redan i mitten av augusti. Det tycker vi om !!

Soliga morsningar !!
#15 Tobbe

Värt att testa !

Helt klart värt att pröva detta........


www.vuxenpoang.com
   


Kul va...??

Copa América

Har suttit och följt sydamerikas svar på EM, Copa América under ett par nätter. En fantastisk turnering, rent fotbollsmässigt. Det spelas en helt annan fotboll än vad vi är vana vid här uppe hos oss. Tekniken är helt makalös och deras touchär inte vad vi nordbor brukar kalla träben direkt. Brasilien är Brasilien i stora turneringar. Trots återbud från "Den störste" Ronaldinho och "Prinsen" Káká så är Brasilien i final. Dem lyckas för det mesta när det gäller lagbyggen inför stora turneringar. Jag menar vem hade hört att Josue och Mineiro var så bra som defensiva mittfältare. Inte hade jag det iaf.

På "Touren" så är det dem roligaste fighterna mellan spurtarna just nu. Den ena spurtetappen efter denn andra. Är makalöst att man kan cykla så satans fort på upploppet när man kört i 17(!) mil. Och idag så vann han tillslut, "Gutten från Grimstad" Thor Husvold. härligt att se.

När det gäller mitt lag AIK så finns det inte mycket att säga. Ny förlust i veckan. jag blir galen!!  Nu börjar det snart bli dax att prata om kris, fan vi kan ju faktiskt ramla ur. Men, men det är många matcher och poäng att spela om. roligast i allsvenskan just nu är annars att Halmstad är i kanonslag och då främst Dusan Djuric.

Dagens fråga:
När ska Arsenal börja värva ??

Till sist, hur är det möjligt ?


#15 Tobbe

Hallå, var är sommaren ?

Jag bara undrar var sommaren har tagit vägen. I början av Juni så hade vi det så här skönt på en brygga i trosa skärgård.
Nu är det bara grått och trist. Men jag har inte semester för om två veckor och då har jag beställt kanon-väder.

     


#15 Tobbe


Heldag framför TV:n

Igår så gick den stora "få upp ögonen-galan" Live Earth i nio städer. Jag blev sittande mest hela dagen tittandes på svt. Linkin Park var väldigt bra och de japanska kilt beprydda rockarna var mindre bra....

Cancellara tog täten i gårdagens prolog i Tour de France. Och som han tog det ! 13 sekunder på 8 kilometers cykling. WOW !!

Sen framåt kvällskröken så blev det fotboll. Först U-20 VM och Spanien som lekte med ett på förhand uträknat Jordanien. 3-0 i paus fick räcka för mig. Spanien såg ut att ha det riktigt roligt. Sen så var det dags för Copa America. Atletico madrid ser ut att ha hittat sin ersättare till Torres i.a.f , Fórlan var glödhet i natt. Vad resultatet blev har jag ingen aning om.......Jag somnade och vaknade lagom när domaren blåste av matchen, och då var det inte Uraguay-matchen som var slut, det var Brassarnas match mot Chile jag hade missat..

Ikväll tittar jag på Mexico och Touren förstås !

#15 Tobbe

Tankar om innebandy, sport och i synnerhet livet !

Idag började Tour de France, världens största cykeltävling.  I år så kan man väl bara hoppas på en ren "Tour".
Det känns som det var länge sen. Mitt tips som slutsegrare är tyske Andreas Klöden.

Idag är det även exakt en månad kvar tills vi sätter igång säsongen i Onyx juniorer. Jag tränar dem från och med denna sommar, det ska bli spännande med ett miljöombyte. Hoppas att jag inte gör mig för mycket ovän med boysen från början, för det kommer bli tufft för dem.

Annars så är det ju sillyseason för fullt ute i fotbolls-europa. Mitt lag Arsenal har sålt Henry och köpt da Silva. Hmm, jag hoppas verkligen att det kommer fler nyförvärv till Emirates Stadium. Det kan behövas mot Liverpool som verkligen har värvat stort och bra (Torres bl.a). Sen hoppas jag att Elmander hamnar i England och Premier League nu när "Svennis" tagit över i "lillebror-manchester".
Annars så är det FC Bayern Mûnchen som värvat helt makalöst bra hittills denna sommar. med nyförvärv som Ribery, Klose, kan man återigen slåss i toppen i champions league.

Vi hörs snart igen !!
#15 Tobbe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0