Hejsan, hej, hallå...!!

Japp då var man tillbaka då.

Nu kan det vara läge att starta med en innebandy resumé. Vi kan väl börja med min förra förening Onyx. Jag var ju nere i Gbg med Onyx p.92 i valborgshelgen. Förutom kanonväder och nakna ben så spelades det gladinnebandy från mina grabbar. Vi åkte hem med Guldet efter att ha besegrat Grums i finalen med 4-0..!!

Övrigt på Onyxfronten så har dem äntligen kontrakterat ny tränare. Tom Iversjö heter han. Tom har tidigare tränat bl.a Finspång. Att man sen oxå har fått behålla alla spelare gör ju att nästa säsong kan gå lika bra som den senaste...

Nu över till min nya förening Södertälje IBK "Rockets" som gör en rejäl satsning för att få fram ett starkt lag i de högre divisionerna. Vi har värvat friskt så här på försommaren. Bl.a så kommer en kvartett med lirare från Strängnäs: Pierre Hellström, Fredrik Bjarnestad, Joakim Vidlund och Andreas Söderlund. Sen har vi även fått tillbaka Patrik "Putte"Nilsson till Rockets. Han spelade senast i SpyBar IB i tvåan. Vi har även på gång med yttligare välmeriterade spelare från sthlmsområdet.

Min funktion kommer att vara som assisterande till Mr.Wellsmo i vårat H2-lag. Jag kommer även att vara huvudtränare i H3-laget. Där får jag hjälp av Danne Friberg och Dennis Schmidt.
Vi har inte legat på latsidan i H3 heller direkt. Vi har värvat en hel del unga spelare som alla är tilltänkta att kriga till sig en plats i vårat hårdsatsande HJ-allsvenska lag.

Till sist så vill jag ge en eloge till Trosa som äntligen verkar göra ett försök att satsa på sitt A-lag. Man har nu fått en ny tränare både till A-laget och till sitt HJ-lag. Respect..!!

Må gott där ute....!!

See ya !!

Dagens låt: Topmodelz - your love

RSS 2.0