En julstjärna är född...!

Nu är man hemma i Trosa igen efter ett par fina juldagar i föräldrahemmet i Katrineholm. Tack familjen för god mat och trevligt sällskap.

Den 23/12 föddes det en ny julstjärna. Erica & Robban födde en dotter som kommer att heta Felicia. Jag säger bara Grattis..! I dag har jag varit och presenterat mig för denna underbara skapelse, kändes faktiskt som om hon gillade mig direkt. Men hur kan man vara såååååå liten o så bedårande söt ?!

En än gång..Grattis.


See ya !

Dagens låt:  Frankie goes to Hollywood - The power of love

Juletider + semester = Innebandy

Idag åker jag hem till Mamma & Pappa i Katrineholm för att fira jul. Julklapparna är inhandlade, och jag har köpt julsnapsen + det viktigaste på julbordet, äppelmoset.

Jag har ju som bekant och som de flesta julledigt. Jag är ledig fram till den 12:e januari. Och jag njuter av varje ledig timme. Fast det finns en hel del inplanerat under semestern.
Först så är det Storvreta-Cup med Onyx Hj20. Sen får man vara hemma i en dag innan det bär upp till Uppsala igen för att fira in det nya året med vänner och maskerad.
Fredagen den 2:a januari åker jag och Hr. Wellsmo till Linköping för att kolla in Distriktslags-SM för f.15 och p.15 Men samtidigt som det är SM så har mitt eget lag Oppeby-cupen i Nyköping. Hmm jag vet inte hur jag ska lösa detta. Men det gör det säkert.....

En riktigt GOD JUL till er alla...!

See ya !!

Dagens låt:  Mariah Carey - All I want for christmas is you....

Julfest och match..!

Igår var det den beryktade julfesten med firman. Vi startade hemma hos Chramern med en julgrogg och lite musik. Därefter så bar det iväg till Stadshotellet här i Trosa. Ca.200 hungriga camfilarbetare satte sig till bords och njöt av ett fantastiskt julbord. Det bjöds på snaps och jag lyckades få i mig 4 O.P Andersson....gott..! Annars såvar det en räkröra som drog till sig mitt intresse allra mest.
Sen bar det iväg till dans och baren dock inte i nämd ordning...

En mycket trevlig kväll blev det och jag vill passa på att önska alla på Camfil ett Gott nytt år och en riktigt God Jul.



Nu idag så är det lite huvudvärk, men det är bara att bita ihop och ge sig iväg till match. Vi möter Flen idag och det finns inget annat än 3 poäng. Vi har dagen till ära med oss två glada grabbar från H1 som behöver en match till i benen.

Ikväll är det dessutom ny julfest.....brrr..!

See ya..!

Oh shit, jordbävning...!

Jordbävning i Skåne!

I USA just nu så skördar orkaner massor med människoliv och lämnar
tusentals utan hem...

I Mellanöstern så råkade dom ut för sk "mud slides", när marken
plötsligt börjar glida och drar med sig allt i dess väg.

Sydamerika har haft otaliga översvämningar detta år och 100 tals
människor har fått sätta livet till..

Men vi ska inte tro att vi sitter säkra från dessa fruktansvärda
naturkrafter bara för att vi bor häruppe i Norden.

Den här bilden är tagen i Skåne i tisdags och visar att vi inte ska ta
saker och ting för självklara i livet, utan katastrofer skapade av Moder Jord
kan komma när som helst och var som helst...












See ya..!

ps...nu är det bara två dagars jobb kvar sen är det SEMESTER..!!


Min vinst..!

Igår var det utlottning för dem som vunnit  tavlor i konstföreningens årliga lotteri.
Jag hade vunnit 12:e pris och under v eckan har jag studerat ett gäng tavlor och fått fram fyra favoriter. När det väl var min tur att välja så kunde jag välja min absoluta favorit. En tavla av Madeleine Pyk som heter "tiger".

Här är en bild:   Snygg va..??

See ya !!

Rättstavning och hämnd..!

Jag har fått banning av min kära Mamma att jag stavar lite galet. Nu tycker jag själv att jag är bra på att stava men min mor har lite högre krav på mig än vad jag klarar av =)

Som hämnd för att Morsan klottrar i min blogg så lägger jag härmed ut en riktig klassiker på morsan från tiden då hon åkte land o rike runt och sjöng med sin sammetsröst. Stenberghs Orkester hette dem och deras "största hit" var "Strippan från Trosa". detta är sant och det var långt innan jag flyttade hit, men det kan ha varit en anledning till att jag just flyttade hit =)

                                                                                                     



See ya........ !!


Comeback..!

En av Sveriges bästa backar genom tiderna gör comeback nu till jul. Henrik Lorendahl kommer tillbaka till AIK. Backen slutade efter den förra säsongen men har alltså fått suget tillbaka. Men visst är det märkligt att man kan komma tillbaka till högsta serien i innebandy hur lätt som helst....?

Jag tror f.ö att  Berndt Schuster inte gråter allt för mycket över att ha fått sparken från Real Madrid. Han får nämnligen 47 miljoner i avgångsvederlag...!!

Idag fick Strömberg sparken från SSK, jag tror att han står i Djurgårdens bås innan nyår..!


See ya !

Bra vecka på G...!

Känns som om det snart är jullov för min del. Åtminstonde så har jag semester snart. Igår var det en ovanligt glad måndag för de flesta här på jobbet. På kvällen var det pokerturnering hos Nicke. Resultatet för min del är jag allt annat än nöjd med, men jag hade det mkt trevligt ändå.

Idag när man ramlade in på jobbet så fick jag reda på att jag vunnit i konstföreningens årliga utlottning. En 12:e plats blev det. Då får jag välja följdaktligen som nr.12 i ordningen. Värdet på tavlorna eller skålarna ligger på allt från 9000:- till 900:- och det är 48 pers som vunnit. Så jag räknar med att välja en tavla som ligger på 4000:-.

Och ikväll så drar vi på hockey med jobbet. SSK- Timrå i Axa SportsCenter. Det stod visst bira framme när vi dyker upp.mmmm...gott !!

See ya !!

Den stora revanchen..!

Idag har jag varit med jobbet nere i Jönköping. Vi var på studiebesök precis som när man gick i plugget. Vi åkte buss och var på McDonalds. Kändes verkligen som när man var tonåring och åkte med klassen.

Detta gjorde att jag inte kunde hålla i träningen idag. Det fick istället "den finska björnen" göra istället. Tero är för snäll helt enkelt..!

På söndag är det verkligen läge för att använda en sliten klyscha...REVANCH..! Vi möter nämnligen Trosa/Edanö igen eftersom serien vänder i helgen. Förra mötet i seriepremiären så vann vi med klara 8-4 efter att vi blivit tvugna att vila sju(!) spelare pga licensstrul. Vi i föreningen trodde vi hade full koll på vilka spelare som kunde lira och var spelklara. Ack vad fel vi hade då vi glömt(?) att betala in en enda licens.
Straffet blev kännbart värre då vi ist. torskade matchen med 5-0..Mardrömmen...!

Men nu på söndag är det då dags att ta tillbaka en del av vår heder och en del av de förlorade poängen.

Kl. 14.00 i Hedebyhallen smäller det..! Ja, just det ja...söndag är det som gäller..!

Love ya !!

Dagens låt: James Morrison -ft. Nelly Furtado -  Broken String

Bragdguldet..!

När jag skriver detta så är det bara ett par timmar kvar tills man tillkännager vilka/vem som vunnit Årets Bragdguld.

Jag har ett tips och en vinnare. Vinnare kommer nog att bli skytten Jonas Jacobsson för sina otroliga insatser i paralympics i somras. Plus att han har presterat bra i hur många lympics som helst nu.

Men min vinnare och mitt outsidertips är Emma Johansson, Cyklist som enligt mig verkligen gjorde en bragd i peking-OS när hon i spöregn tog silver på damernas linjelopp.

Jacobsson var liksom lite mer väntat att han skulle ta medaljer. Men det Emma gjorde var verkligen en största sakens prestation och skräll. Helt klart värt ett Bragdguld....
           See ya !!

RSS 2.0