Min helg !

Helgen som gått har gått i innebandyns tecken (ovanligt...NOT..!). I fredags så var jag o Bergström inne i nypan och kollade på Onyx-Finspång. Onyx vann med 8-6 utan att trycka alltför mycket på gasen. Lite lojt och slarvigt i uppspelen. men fortfarande så har man inte förlorat under ordinarie matchtid som nykomling i div.1. Bäst denna match i hemmalaget var Martin Bengtsson som verkligen imponerar som back. Med sin enorma snabbhet och spelsinne så passar han väldigt bra ihop med Lucas Öijvall.

Lördagen tillbringades i Oxelösund, då vi hade match mot Turinge "Miners" som dem nu tydligen kallar sig..(astöntigt tycker jag...). Vi torskade tillslut med 3-5 efter att vi desperat försökt kommit ifatt på slutet. Vi tog ut målvakten med fyra minuter kvar, men det enda vi åstakom var ett baklängesmål i arselet. Bäst på plan i hemmalaget var Robin "Lövet" Eriksson som tyvärr gjorde sin sista match på ett bra tag då han istället ska fokusera på att utforska världen.
I bortalaget så var det Peter Claesson i målet som var kung. Han släppte knappt en endaste retur och var mycket stabil i kassen.

På kvällen så spelade jag x-box med Festfixarn fram till 04 på morgonen. samt hade en sjuk sms-konversation med Päron och Bobba.....

Söndagen tillbringades också den i Nyköping. Kollade på den bästa match jag sett denna säsong. Onyx-TT (3-1). Onyx var extremt bra i defensiven och livsfarliga i sina kontringar. Och man gick ändå runt på tre linor nästan hela matchen...STORT !! Just tredjelinan imponerade på mig denna söndag, då man tidigare har sett valpiga ut så var man nu istället stenhårda och man skapade till och med ett mål framåt genom Lighten. Annars så tyckte jag att matchens lirare var Lucas som var helt grym i försvaret, han förlorade inte en närkamp och fixade dessutom till två utvisningar för TT. Sen så kan man konstatera så här ett par omgångar in i serien att Onyx verkligen har skaffat sig bra nyförvärv. Peter, Sam och Rabi är riktigt vassa och Bengtsson är en mycket bra back.

För övrigt så kan det nämnas att Anton E och Oskar S väljer att lira med oss i H3 framöver. Riktigt kul då jag hade båda i junisarna förra säsongen och vet att det är två kanonspelare....

See ya...!!

Dagens låt:  Quenn - Radio ga ga (live aid)

Dåligt, jag vet...!

Jag vet att min uppdatering inte har varit helt bra, jag vet...!

Vi har avverkat två matcher sen senaste inlägget. Flen borta då det blev en lätt seger med 11-4, efter att vi stundtals spelat mycket bra. Och nu i söndags så mötte vi ett alltför svårt och bra Tälje City. Vi torskade med hela 14-7. Resultatet var välförtjänt men siffrorna var nog lite väl stora. Vi kom aldrig igång i andra halvan av matchen och vi såg mest ängsliga ut. Vi gör en helt godkänd insats i 25 minuter ungefär. Då spelar vi med aggresiv press och har hyfsat bollrull, men efter att Tälje går upp till 6-5 så tappar vi helt.

Nu i helgen väntar Turinge IBF hemma i ramdalen. Då är det revansch som gäller...!!

See ya !!

Dagens låt:  Alicia Keys & Jack White - Another way to die

RSS 2.0