Nya poäng !

Efter att ha spenderat fredagskvällen på Stadshotellet i Trosa på den årliga julfesten, så var det en trött Tobbe som åkte upp till Hedebyhallen för match med P.94.

Men genast när man fick träffa grabbarna så blev man piggare. Matchen var mot Mariefred som vi torskade mot i premiären. Nu blev det en betydligt jämnare historia än den i Mariefred. Nu tog vi poäng igen ! 4-4 slutade matchen efter att vi hade haft ledningen med 4-3. Bäst på plan var Danne Öberg som gjorde ett av de snyggaste målen som gjorts i hedebyhallen i år..... Nedtagningen på långbollen sögs ner som en blöt disktrasa på bladet och två tillslag senare satt bollen i krysset.

Senare på kvällen så tog vi i Onyx HJ mot Trosa/Edanö hemma i sporthallen. Så mkt till match blev det inte. Vi fullkomligt krossade TEIBK med 18-2. Emil Lindqvist firade "tidig julafton" och gladde publiken med 5 fulltträffar.

I söndags så var det dax för den första träffen för Pojkar 17. Distriktslaget som ska åka till SM i April. Vi var drygt 40 pers i Vilstahallen i E-tuna som tränade. Kvaliteten var mycket hög och det kommer bli ett tufft jobb att ta ut en trupp som skall vara slagkraftiga fram i April. Kul att se att mina grabbar från Onyx gjorde ett bra jobb. Jag tippar att fem av mina grabbar kommer vidare till träningstruppen som tas ut i Januari.

På onsdag så smäller det !!!!
Då är det äntligen dax för den avgörande matchen i jun.allsvenskan om vilket lag som ska gå vidare till slutspel. Kl.19.00 tar vi mot FC Linköping hemma i sporthallen.
Jag är redan nervös.......

See ya !!

Dagens låt: Amanda Jensen - Hallelulja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0