Ny helg, nya förutsättningar...!

Imorgon lördag är det dax för ny seriematch för Onyx H3. Vi tar mot Strängnäs som vi torskade mot i höstas med 8-5. Alltså har vi revanch att utkräva.

I förrgår så fick vi mycket överaskande tre poäng tillbaka från SIBF och SöIBF. Man hade beslutat att det inte gick att bestraffa lagen med poängavdrag så man utdelade böter istället. Allt detta pga att vi missat att flytta en spelare från H1 till H3.

I vårat lag har det hänt en hel del de senaste veckorna. Packe o Trond har blivit uppflyttade till H1 och i utbyte har vi fått Lulle och Alex Tägtström och Oskar Selander. Och i veckan så kom oxå Robin Eriksson hem efter en jorden runt resa. Lulle har dessutom avancerat från spelare till spelande ass.coach. Han har hand om träningarna i Oxelösund och jag har hand om träningarna i Multihallen. Skönt att ha ngn att bolla idéer med. Känns som vi funkar bra ihop.

På söndag så spelas det seriefinal mellan Tälje City och Turinge. Hade kunnat vara spännande om inte beslutet från SöIBF hade kommit i veckan. Turinge blev av med tre poäng ist. för att bara vara 3 poäng efter City så är man inför matchen nu 6 poäng efter. Mitt tips är att City vinner med 7-3..!!

See ya..!

Dagens låt:  Matchbox Twenty - Unwell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0