Plötsligt så händer det....


Så blev det då klart. Arsenal värvade äntligen "den lille tsaren". Men helt klart är att värvningen är oväntad. Transferfönstret stängde ju ändå i söndags. Arshavin är 27 år och slog igenom för den breda fotbollspubliken i somras då han var helt lysande i Rysslands EM-äventyr. Helt klart är att han kommer behövas på slutet då Fabregas fortfarande är skadad. Lite synd är det att han inte får spela i champions league eftersom han redan spelat med Zenith st.petersburg. Välkommen Andrei..!



Monika har svarat på sin blogg om svt:s program "Mästarnas Mästare". Jag vill bara säga att programmet är fortfarande hur bra som helst. Hela programmet påminner i produktionen om en annan gammal klassiker, "Expedition Robinson".
Men visst har man gjort en liten miss i filmsnuttsvisandet. Det var inte svårt att fatta i dagens avsnitt vilka som skulle mötas i "nattduellen"

 
Kommer ni ihåg denna underbara klassiker som tyvärr blev alltför uttjatad de sista säsongerna....

See ya.!!

Dagens låt:  Eurythmics - There must be an angel

Kommentarer
Postat av: mrscate

Hallå Tobbe, kul att du håller med ! Sånt gillar jag. Vi ska åka på Dumleslaget. Jag har nu ca 8 utespelar och en målis.

Och då har inte dottern svarat ännu. Så det bär nog iväg. Vi ses ,kram

2009-02-04 @ 19:31:48
URL: http://mrscate.blogg.se/
Postat av: Rosen

Kanske ni kan komma upp till en fjärdeplats i ligan så får han spela CL nästa säsong, men är tveksam faktiskt! Glory Man Utd! :)

2009-02-05 @ 02:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0