Heldag !

Tack för en trevlig dag. Har varit ute och farit med Mackan, Loove, DC++ och Stefan J och Onyx ordförande Patrik "Fan vad varmt det är" Nilsson.
Vår första anhalt idag var i Hedebyhallen i Vagnhärad för att se på TrosaEdanös framtid P.92 som slog Torshälla i en som Marcus brukar uttrycka det en slätstruken historia.
Sen bar det av till Södertälje för att kolla in ett gäng gamla Trosa-bekantingar i mötet mellan Telge och Orminge i H2ös. I telge återfann vi Robban Norin, TK, Jimi-Jimi, Alex Radloff som tidigare representerat TEIBK och i Orminge var det Mange Jäderberg och Erik Parling samt den inte helt obekanta tränaren Conny Svensson. Då saknade ändå Orminge Tolfen som tidigare representerat både Trosa och Onyx.

Maken till dåligt matcharrangemang var länge sen jag skådat i div.2. (minns dock att det var bedrövligt i Mjölby)
-ett jävla oväsen på uppvärmningen(vissa kallar det musik, jag och Patrik kallade det för huvudvärk)
-en speaker som var lagom kunnig och road.
Sen att själva matchen inte var av ngn större kvalitet gjorde ju inte det hela till ngn särskild höjdare. Om det var halens golv eller spelarnas tekniska brister låter jag vara osagt, men shit vad det såg illa ut. I tredje perioden blev det iaf kamp och lite närkamper. Matchen slutade för övrigt 5-5 !

Därefter så träffade vi vår vän från "ön", Loove Ringwall som precis tagit över öns stolthet Visby IBK efter den "time-outande" Packalén. Han var på strålande humör efter att ha krossat IBK Roslagen med 13-3 !
Det blev hemfärd till "Nypan", där det blev fotboll och några kalla och mycket inebandysnack, nu med den ngt sent anlända Stefan Johansson (Ordf.Sörmlands IBF). Skönt att sitta och surra innebandy och bara utbyta kontakter, minnen och framför allt kunskap. Tack mina vänner för en trevlig kväll.

PS. Idag smäller det i sporthallen....ds....

Dagens låt:  Survivor - Eye of the tiger 

Kommentarer
Postat av: Loove och Stefan

Tack själv. Det var en mycket trevlig kväll!!!

Vi ses i morgon i Hedebyhallen

2007-10-14 @ 01:49:39
URL: http://ringwall.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0