Div.3 Södermanland

Nu tänkte jag ge mig på en tippning av denna omgång i Herrtrean:

Torshälla IBK - Södertälje IBK  8-4 (1)
Torshällas unga sppedkulor ångar på bra som nykomlingar. Och i denna match kommer det inte vara något undantag mot Södertäljes lite äldre "gubbar"

Järna SK - Onyx IBS  8-6 (1)
Det har gått troll i Onyx spel i inledningen, och här möter man ett lag som är framförallt väldigt bra i anfallszon. Onyx hade jätteproblem senast mot Trosa i sin egen zon. Men dock är Onyx ett skapande lag så jag tror det blir mycket mål.

TrosaEdanö IBK - Björkviks IBK 12-9 (1)
Två lag som tycker det är roligare i anfallszon än i egen zon. Tror på en målrik match där Robban E i Trosa gör 5 kassar och Alexander Boman i BIBK gör fyra (!) Kommer nog tyvärr att bli mycket utvisningar och det kommer att avgöra.

Flens IB - Nyfors IK 3-6 (2)
Flen är inte bra helt enkelt, medans Nyfors spelar typiskt Eskilstuna spel, framför allt nu med Blank vid rodret. Oskar Åberg är oxå en av seriens bästa passningsläggare, nu med ny "lekkamrat" i Rasmus Feingold.

Turinge IBF - Strängnäs IBK 4-10 (2)
Strängnäs är seriens absolut bästa lag. Och i Pierre H så har man seriens i särklass bästa spelare. Tror att man kommer köra över Turinge med sitt snabba och effektiva kontringsspel. Se upp för Mårten L som förmodligen har hårdast dragare i hela trean.

Nu är det bara upp till bevis ! Den som lever får se. Bollen är rund. ....you name it !!

Dagens låt: Pet shop boys - It´s a sin

Kommentarer
Postat av: Fredric Larsson

Ja du tusser vad kan man säga om detta tips mer än att du hade helt fel, du borde räknat med ledar staben samt våran mycket eminente kapten som gjord ett mycket gott dagsvärk. Kul att du försöker tippa men du borde vetat bättre med tanke på att vi känner varandra. mvh Freddan

2007-10-27 @ 18:03:15
URL: http://flensinnebandy.se
Postat av: Ralle L

Tobbe du var nära i våran match :) .. blev 8-3 seger

2007-10-27 @ 19:17:54
URL: http://www.tibk.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0