Självsäkerhet !

Läser runt bland innebandybloggarna som finns och märker att några av er där ute toksågar Dalen. Detta efter att dem återigen torskat i tredje perioden. samma visa igår mot Helsingborg, alltså som i förra veckan mot Caperio. Ledning inför sista och spelet faller samman. HUR många ggr har man inte varit med om den ??  Såg senast i lördags Trosa Edanö falla ihop i tredje ( nu redde man dock ut det), men detta fenomen har väl bara med spelarnas inställning och självsäkerhet att göra eller ? Inte tror jag att vi tränare tycker det är klart bara för att man leder med två kassar (inte gör jag det i.af). Omedvetet tror jag att spelarna såsar til det ute på plan och slappnar av, helt omedvetet som sagt. Men det finns ju inget svårare än att i detta läge åter igen vara på tå och tänka och agera smart igen.

Har precis kommit hem från ännu en rolig träning med mina P.94:or. Idag blev det tre-lagsspel. Två lag möter ett lag utan målvakter. Det lag som jagar ska ta tillbaka bollen, och det lag som tappar bollen får istället jaga. Mycket intressant att se hur smågrabbarna löste detta. I början var alla spelare på samma planhalva, men efter att coach Henriksson gått in och gjort lite småjusteringar så lossnade det rejält. På slutet blev det riktigt bra rull. Denna övning ska vi köra många ggr i år.

Går annars mest runt och längtar till söndag då vi möter Färjestaden med junisarna i juniorallsvenskan. Shit, vilken match det kommer att bli.......

Dagens låt:  Pink - Just like a pill

Kommentarer
Postat av: Markus o Martin

Besök vår nya blogg

2007-10-09 @ 20:50:55
URL: http://www.metrobloggen.se/hundkast
Postat av: Markus

Såg nu att du lagt en länk till kanske världens sämsta blogg - hundkast...
Vänta ett par vackor och den kommer vara med på topplistor runt om i världen, kanske sverige, mest troligtvis Nyköping... kanske bara i Sporthallen..

2007-10-09 @ 20:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0