Framsteg !

Precis hemkommen från yttligare än innebandylördag.

Bortamatcher är det som gäller denna helg. Igår kväll blev det en programenlig seger mot Strängnäs borta med HJ, detta efter att vår förstakedja haft lekstuga. Segern skrevs till 8-6 tillslut.

Och idag var det match i Gnesta mot IFK med mina 94:or. Det blev torsk med 7-3, men detta var ett stort steg framåt sedan förra säsongen. Förra året blev det två storförluster mot dem slutliga seriesegrarna, 9-0 och typ 13-1. Och då hade inte TEIBK knappt några anfall alls.
Idag däremot så var det riktigt roligt att se hur smågrabbarna kämpade och spelade fysiskt i försvar och hur vi skapade målchanser på löpande band efter fina passningar.0-0 efter första perren och dessvärre 6-1 efter två perioder, men vi vinner tredje med 2-1...viktigt !
Nu till min rubrik, efter matchen så kommer motståndartränarna fram och gratulerar oss till våra stora framsteg. De tyckte till och med att vi skulle bli farliga i resten av serien. Kul med sådan uppskattning av motståndarna. Kul också att alla föräldrar kommer fram efteråt och tackar oss för att vi gjort sådana enorma framsteg.

Efter Gnesta så blev det Oxelösund och den på förhand intressanta matchen mellan Onyx H3-TrosaEdanö.
Det blev allt annat än jämnt, Trosa körde över de stackars Onyx-spelarna med besked, matchen slutade 12-3 till gästerna. Bäst på plan tycker jag dock att Trosas målvakt Oskar"Ogge"Eriksson var. Onyx var med länge i matchen, men hade stora svårigheter att lyckas göra mål. Medans Trosa hade en hel del flyt och fick en och annan bjudning av Onyx backar. Det var otroligt vimsigt i hemmalagets försvar och man bjöd friskt idag.

Imorgon bitti så bär det av till Nybro för tre nya poäng, det finns inget annat......!!!

Dagens låt: Robbie Williams - Let me entertain you...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0