Faun del 1 .. .. .. !

Efter att ha spenderat en hel helg i Falun tillsammans med 60 grabbar så är man helt klart slut. Men som man hade hoppats så hade vi det ruskigt kul.

Spelmässigt så måste vi som förening vara nöjda. Junisarna gick till semifinal efter att ha vunnit sin grupp. Bra gjort eftersom våra grabbar är -93:or och motståndarna är två år äldre. I semin blev det torsk mot Hagfors, som senare vann finalen.

H2 var väldet lag som vi trodde mest på innan turneringen, allt annat än en finalplats vore en skräll. Och visst så tog vi oss till finalen efter att ha blivit tvåa i gruppen och vunnit via straffar i semin mot IBK Aston. I finalen blev återigen IBF Falun Ungdom för svåra. Vi lyckades inte hålla i vår 1-0 ledning utan med 4 minuter kvar kvitterade Falun med en snygg bredsida (solklar spark). Sen orkade vi inte mer. Vi loosade med 4-1 tillslut efter att Falun fått hänga två i öppen kasse. Nu är resultatet helt godkänt då vi bara var 11 utespelare. Många slitna gubbar var det...

Vi i H3 hade kanske den tuffaste gruppen av alla lag då vi ställdes mot 3 st. div.2-lag. Det första div.2-laget var oxå det sämsta. Vi vann ganska lätt med 7-4 mot Hagfors. Sedan så avverkades Västerlöfsta (div.5) med 7-2 innan det var dax för de tuffaste fighterna. Först ut var IBF Borlänge. Här gör vi en kanoninsats och leder matchen med 2-1 när det återstår en och en halv minut. Men tyvärr så visar vi vår orutin för mycket och vi tillåter Borlänge att kvittera. Inför sista matchen mot Aston så var vi tvugna att ta poäng om vi skulle gå vidare (eller att inte torska med mer än tre mål). Här gör vi enfantastisk insats och lyckas få 2-2 mot det lag som tippas vinn div.2 södra Norrland.
Detta innebar semifinal mot vinnaren i den andra gruppen, IBF Falun U. Vi lyckas återigen att samla kraft och gör en fantastisk match. Vi förlorar tillslut med 3-0, men herregud vad Falun (med 4st. SSL spelare i laget) fick ta i......

Helt klart att H3 kommer att bli svårslagna i div.3 denna säsong.....