Div.3

Jag har i ett svagt ögonblick tydligen lovat att tippa utgången av div.3 södermanland här i bloggen. Jag tänkte börja med platserna 10-6...!

10, Södertälje Balrog IBK
Ett lag som förra säsongen fick kvala för att hålla sig kvar i div.4(!) Man fick en gratisplats eftersom förra årets variant av Södertälje/Balrog fick manfall och flydde föreningen. Att man dessutom fick hjälp av sveriges bästa 92:or i kvalet säger väl det mesta...

9, Järna SK
Ett jojolag i div.3 som detta år ser svagare ut än på många år. Deras juniorlag förra året var ett av sörmlands sämsta och dessa grabbar ska nu upp i A-laget. Kan inte annat än bli katastrof. Att man dessutom tappat "Mys" kommer att märkas.

8, Trosa/Edanö IBK
Mitt Trosa kommer att få lida en helvetessäsong detta år. Tappet av Robin Holmgren och Robban Bergström och Thomas Thorn kommer att märkas. Visst har man fått Fredde Malm och TK och Jeppe från Telge, men tyvärr så kommer det inte räcka. Med 10 man på träning och inte tillåtelsen att få använda juniorerna kommer märkas i längden.

7, Flens IB
Sörmlands mest svårtippade lag ? Jag brukar ofta tippa Flen i botten, men av ngn konstig anledning så klarar dem sig alltid bra. Visst man har många duktiga 89:or som har växt in i seniorkostymen. Man har oxå sörmlands minsta hall i Hammarhallen. Men vad träningsmatcherna hittills har visat så blir man ett bottenlag. 24-8 mot BK Vingen ???

6, Nyfors IK
Tappet av de tre bästa förra säsongen kommer att lämna ett jättetomrum efter sig. Feingold, Åberg och Pettersson är tre kanonlirare som nu försvunnit. Försäsongen lämnar mycket att önska...

Imorgon kommer topp5 så ni får snällt vänta....

See ya !!

Dagens låt: Men at work - Land down under

Kommentarer
Postat av: Joulo

Idag är det torsdag! I morgon nästa år eller? Blixten!

2008-09-04 @ 11:51:35
Postat av: Fricken

Fibban tackar som vanligt för tändvätskan. Men jag tycker du rankar oss ovanligt långt upp i tabellen i år!?



Dags att tippa topp 5 snart?



Take care tusseman!

2008-09-05 @ 13:11:49
Postat av: Hallå

Det går ju inte supersnabbt för dig att lägga ut resten av serien!

2008-09-09 @ 12:16:14
URL: http://www.klamydia.blog.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0