Härliga tider...

Idag är det en strålande dag här hemma i Trosa-bygden. Solen steker och det känns som vår i luften. Hoppas nu bara att det inte kommer ett bakslag vad det gäller snö och kyla...

Andra härliga tider är ju att vi spelar hemmamatch nu på fredag kl.20:30 i Sporthallen med junisarna. Hur f-n kan man lägga en match kl.20:30...???? Känns som att det är lite väl sent att börja lira då..

Imorgon vinner Björn Ferry guld och får tyst på alla tvivlare (journalister) !

Nu är det bara två dagar kvar tills min bästaste vän "Festfixarn" Hagge slutar på mitt jobb. Han ska ju gå och bli mattläggare.... Astråkigt..!!

Fundera på den här.....:

"Tre vise män tar in en natt på ett härbärge. När dem dagen efter checkar ut så beslutar dem sig för att ge föreståndaren en tiokrona var som betalning. Lite senare så kommer föreståndaren på att det var alldeles för mkt pengar han fick och skickar en springpojke efter de tre vise männen. Springpojken ska betala tillbaka en femma. När springpojken springer och letar efter männen så kommer han på att det inte går att dela en femma rättvist, så han tar och lägger två kronor i sin ficka och betalar bara tillbaka tre kronor till männen(en krona var). Alltså har männen betalat nio kronor var och springpojken tagit två kronor. Nio kronor ggr. tre är ju lika med 27 kr. Och springpojken tog ju två kr så det blir ju 29 kr. Var tog då den sista kronan vägen...????"

See ya !!

Dagens låt:  Kanye West - All falls down

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0