Förlust i finalen...!

Det blev förlust i våran final i DM. "Rockets" blev tillslut för tuffa för oss och vi loosade med 4-3. Vi hade dock ledningen med 3-0, men raketerna från tälje jobbade in sig i matchen ordentligt.
Och i sista gick de ifatt oss och förbi.
Men vi får trots allt vara nöjda med våran helg i Nykvarn. Först en vinst i semin mot Flen på straffar. Detta efter vi haft ledningen med hela 7-3 en bra bit in i tredje perioden. Men Flen är ett lag som man aldrig kan slappna av mot. Det blev sudden och sen alltså straffar, där det krävdes hela åtta(!) straffar för att skilja lagen åt. Matchvinnare blev tillslut  Anton Eriksson.

I finalen så utsågs Linus Ekstrand till matchens lirare, kul för honom att han tog chansen när han äntligen fick den... Men han var inte ensam om att vara bra i finalen. Phille Auru tyckte jag var planens gigant. Enormt bra som forward. Även Emil Johansson förtjänar beröm för sin insats som back. I raketerna så imponerade Adam Ekblom Gustavsson med sitt backspel. Även "Söder" var bättre än på länge.

Onyx H2 vann borta mot svåra Sävsjö. Starkt med tanke på att "Kecke" var borta febersjuk. Nu ser vägen mot ettan ligga spikrak. Men varje match som återstår blir förstås väldigt viktiga. Närmast väntar formstarka Östra som kommer till sporthallen på lördag.

See ya !!

Dagens låt: Studio B - I see girls

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0