Ikväll drar det äntligen igång igen efter ett jullov som känns lite väl långt. Champions League eller som Christopher Tolf en gång sa -Champions Lugg.

Ikväll är det Liverpool - Inter,  Roma - Real Madrid,  Olympiakos - Chelsea samt Schalke 04 - Porto. Alltså idel toppmatcher.

Det är väl på plats att jag tippar dessa matcher:

Liverpool - Inter  0-2
Inter gör två snabba mål, ett av "Ibra" och ett av Cambiasso. Sen så spelar man typiskt Italienskt och bara stänger  matchen. Returen blir dock mer fartfylld, då Liverpool med ny tränare i Mourinho gör ett snabbt mål och ligger på utav bara satan i resten av matchen....

Roma - Real Madrid  2-1
(Sp)Totti gör 1-0 på straff i slutet av den första. Real kvitterar omgående i den andra genom Raul. Men i matchens slutminut gör inhopparen Vukcevic 2-1 på en målvaktsretur.
I returen kör dock Real över Roma och vinner med 3-0 (Ruud gör hatt-tricket)

Olympiakos - Chelsea  1-2
Olympiakos gör 1-0 på hörna och det blir kalabalik på arenan. Målskytt blir Djordjevic. Men Chelsea tar över fullständigt och trots att Arslet Cole blir utvisad så gör Drogba och Lampard två mål i andra halvleken.
Hemma vinner Chelsea med 1-0 i en slätstruken historia.

Schalke 04 - Porto  1-1
Tyskarnas egen favvo-brasse Kevin Kurayni gör 1-0 strax innan paus på inlägg, efter att världens största tysk Asamoah stångat sig fram på högerkanten. Därefter kommer Porto att skapa massor med målchanser. Målet kommer i den 75:e då Gonzalez gör kvällens mål på volley strax utanför straffområdet.....
I returen blir det oxå 1-1 och därefter straffar som Porto vinner...

Nå vad säger ni ?? Känns som om detta går in kan man ju börja funta på om man är synsk eller.....???