Champions Lugg forts. !!

Ikväll spelas de fyra återstående åttondelarna och jag tänkte tippa lite bättre än i går.

Arsenal - Milan 3-1
Gladfotbollens mästare Wenger sätter sitt mest offensiva lag på fötter och fullständigt skåpar ut Milanesarna. Adebayor gör två innan paus och inhoppande Bendtner gör 3:an innan Kaká gör ett tröstmål i slutminuterna.
I returen spelar The Gunners med både Gilberto och Flamini och bara låser....

Celtic - Barcelona 2-2
Spanjorerna hinner knappt beträda planen förrän skottarna har satt in sin första tolvdobbars i skenbenet på Ronaldinho och sen är han borta i matchen. Skottarna gör två mål på fasta situationer, medans Barca gör två mål genom Etoo på rena frilägen. På Nou Camp kommer skottarna att som vanligt att ha ett massivt bortastöd, men denna gång har man ingen chans.

Fenerbache - Sevilla 1-2
Omgångens svåraste match. Båda lagen har potential att gå hela vägen och bli årets skrällag. Alex gör 1-0 på frispark. Därefter så är det dax för Roberto Carlos att gå bort sig mot sin landsman Fabiano. 1-1. I slutet rinner Kanoute igenom och bredsidar bollen lätt förbi turkmålisen...

Lyon - Man. Utd. 1-1
Gnetspel och massor med fula efterslängar och en feldömd straff då Ronaldo slängt sig väldigt vackert. 0-1 genom nyss nämde Ronaldo. I 78:e slänger Juninho in en patenterad häxpipa bakom en chanslös Wan der Saar.
I returen blir det tvärtom, då gör Lyon mål på en konstigt dömd straff och Ronaldo drar en av hans häxpipor bakom Coupet. Straffar verkar ju populärt i detta möte, så det får avgöra...

Ni behöver inte titta ikväll heller alltså.............!

image20
Nu är det bara en och en halv månad kvar till Distriktslags SM i Sundsvall. Nu på söndag är det dags för den sista uttagningen innan den slutgiltiga truppen bestäms. Jag tror att vi kommer att få ihop en kanontrupp. Tror oxå att vi kommer att prestera riktigt bra innebandy uppe i Sundsvall.

See ya !!

Dagens låt:  Sanna Nielsen - Empty Room

Kommentarer
Postat av: Markus

Ja...det gick ju mycket bättre att tippa idag...NOT

2008-02-21 @ 16:20:19
URL: http://www.blogg.se/framstjart

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0