Tuff helg väntar !

Nu på fredag tar junisarna emot Telge i sörmlandsserien. Vi slog dem i DM för ett par helger sedan med 6-5.
Då ledde vi med 5-2 och slutade att spela. Det har på senare tid varit just vårat problem att när vi leder komfortabelt så börjar vi spela en och en ist. för som ett lag. Hoppas att vi kan spela ut ordentligt denna gång ist.
Matchen är på fredag i Ramdalshallen i Oxelösund. Vi har inte gjort en endaste träning i denna hall, men det ska nog gå bra ändå. Halva laget har ju alltid haft den hallen som hemmaarena....

Innan matchen på fredag så ska jag göra debut i en Onyx-tröja. Kl.18:00 så äntrar "DreamTeam" planen för sin första match i Jolly-Cup. Det blir lite körigt då vi börjar 19:45 i Ockle.

På söndag är det åter dags för en långresa. Vi tar bussen till Västervik för ännu en match i Jun.Allsvenskan. Seger är det enda som räknas, annars är vi borta från vidare avancemang. Vi kommer dock att sakna vår Kapten, Anton Eriksson som blivit upplyft till H2. Riktigt kul för Anton som är en kanonkille på och utanför planen. Och helt ärligt så är han bättre än många andra backar i H2.

Nästa fredag har Nyköpings gymnasier skol-DM i Södertälje och jag har fått frågan om att leda laget. Det är i stort sett hela vårat Junislag som åker iväg. Så det blir väl ingen skillnad.

See ya !!

Dagens låt:  The Hellacopters - Toys and Flavors

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0