Saknat mig...??

Tjena.

Har haft lite strul med min dator hemma nu igen. Så det får bli lite skrivande på jobbet ist. Men det är ju bara så att vi har "flunsan" här på jobbet och då får man jobba för två. Men, men....

Helgen bjöd på två matcher. I lördags så förlorade vi seriefinalen i sörmlandserien mot "raketerna" från Södertälje. Detta var alltså i juniorserien. Ett oerhört diciplinerat Rockets spelade bort oss fullständigt. Matchen slutade 10-6. Mbanza i Rockets fortsatte sin sjuka poängskörd och smällde in fyra mot oss. Nu har han på 6 spelade gjort 31 poäng... Respekt !! Lätt sörmlands bästa junior just nu.

I går så var det åter dax för Juniorallsvenskan att rulla igång igen efter ett tre veckor långt uppehåll. Vi tog emot Slätafly SK/IBK hemma i sporthallen. Vi tog kommandot direkt och angav tonen snarast. 4-1 till oss efter första perioden, blev tillslut en sjukt jämn historia. "Det stora nervdallret" dök upp och skrämde slag på mina jullar. Helt plötsligt så var det kvitterat 4-4 och nu följdes lagen åt hela tiden. Vi lyckades vända ett underläge på 8-7 till sger med 9-8. Segermålet inprickat med 10 minuter kvar att spela. Puuh !!
Men vi bjöd iaf. publiken på spänning.......

Hann även med att se ett håglöst TrosaEdanö torska i div.3 mot ...just det Rockets..!!
Jo då.. Mbanza var med och målade där oxå.

Onyx (H2) torskade mot Jumbon Gnosjö, men hade flyt och fick höra att både "Fjädern" och Skillingaryd loosade.

Dagens låt:  Peter LeMarc - Drivved

Kommentarer
Postat av: Sir Lamp

Bra låt!

2007-11-23 @ 06:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0